28 septembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2437
Horoscopul pentru 29 septembrie 2021
28 septembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2437

Horoscopul pentru 29 septembrie 2021

BERBEC

Parintii tai sau un alt cuplu apropiat de tine s-ar putea certa si este posibil sa te astepti sa faci parte din conflict. Nu o face! Este mai bine sa stai deoparte si sa ii lasi sa lucreze pentru ei insisi, amintindu-le ca ii ingrijesti pe amandoi. Cel mai bun lucru pe care il poti face in aceste conditii este sa incerci sa gasesti un compromis, dar gasirea unei situatii de castig ar putea fi dificila.

TAUR

Este timpul sa te perfectionezi asupra abilitatilor de pe computer. Tehnologia este aici pentru a ramane, asa ca ar trebui sa o imbratisezi decat sa ii rezisti. Mintea ta este dornica sa absoarba noi informatii. Asta inseamna ca poti invata aspecte mai complexe ale tehnologiei computerizate. Dupa ce vei face acest lucru, te vei bucura de navigarea pe site-uri web, de cumparaturi online si sa poti trimite prietenilor cate un e-mail.

GEMENI

Ar trebui sa te astepti sa simti caldura in contactul cu alte persoane astazi. Relatiile tale vor avea ceva deosebit de tandru si grijuliu. Este ca si cum oamenii sunt brusc mult mai atenti si mai sensibili. Universul este ca o mare si fericita familie. Poti avea incredere in alte persoane. Nu-ti fie teama sa vorbesti despre sentimentele tale cele mai intime cu un prieten.

RAC

Astazi iti vei schimba abordarea relatiilor. In trecut, se bazau pe sentimente, dar acum vei decide ca ar trebui sa fie mai rationale. S-ar putea sa simti ca aceasta schimbare brusca de atitudine ar putea sa distruga fericirea, dar poate duce si la relatii mai puternice, mai stabile.

LEU

Bani sau alte resurse ar putea fi puse la dispozitia ta astazi, astfel incat sa poti spori perspectivele de cariera sau sa avansezi in ocupatie. Vei gasi acest lucru foarte incurajator, deoarece vei arunca multa energie in acest interes. Acesta este momentul pentru a fi ambitios. Ai tot ce ai nevoie pentru a merge inainte cu aproape orice vrei sa faci .

FECIOARĂ

Te-ai putea simti azi in mod deosebit mai amoros. Daca esti implicat romantic, ai putea avea o dorinta coplesitoare pentru o cina intima. Daca nu esti implicat, astepta-te ca statutul sa se schimbe in scurt timp. O persoana noua iti poate traversa calea si te poate acapara. Fii pregatit pentru orice.

BALANȚĂ

Ai grija sa nu iti declari iubirea pentru cineva atunci cand nu ai petrecut suficient timp cu el sau ea pentru a face acest apel. Poti baza acest impuls pe intalniri superficiale si conversatii scurte. Este posibil sa nu cunosti toate informatiile sau discutiile profunde necesare pentru a sti daca aceasta persoana este la fel de ideala pentru tine. Nu te lasa pacalit de vorbirea rapida si de moda.

SCORPION

Pot aparea astazi impresii psihice puternice despre prieteni sau membri ai familiei absenti. Toate sunt capabile sa fie pozitive, desi s-ar putea sa ti se para ciudate. S-ar putea sa crezi mai mult, asa ca daca afli ca intuitia ta a fost corecta! Aceasta tendinta poate continua un timp. Sensibilitatea ta la gandurile si sentimentele altora creste si poate contribui la intelegerea lor. Profita din plin.

SĂGETĂTOR

Pot aparea astazi impresii psihice puternice despre prietenii absenti sau membrii familiei. Toate sunt capabile sa fie pozitive, desi s-ar putea sa ti se para neconcertante. S-ar putea sa crezi mai mult, asta daca vei afla ca intuitia ta a fost corecta! Aceasta tendinta poate continua un timp. Sensibilitatea ta la gandurile si sentimentele altora creste. Poate contribui la intelegerea ta despre ele. Profita din plin de ea.

CAPRICORN

Un vechi prieten pe care nu l-ai vazut de mult timp ar putea sa reapara brusc si vei fi surprins de realizarile acestei persoane. Aceasta intalnire sau circumstantele din jurul ei ar putea marca un moment de cotitura pentru tine. Poate ca aceasta persoana te inspira sau persoanele pe care le intalnesti prin ea fac o diferenta pentru tine. Aceasta va fi o zi ciudata dar semnificativa. Profita din plin de ea!

VĂRSĂTOR

Dragostea cuiva de departe ar putea fi in mintea ta astazi, si poate dragostea pentru locul in care locuieste persoana. S-ar putea sa te plictisesti de rutina ta si sa fii nerabdator sa imbratisezi aventura. Acesta este un moment bun pentru a planifica o vacanta, in special daca esti insotit de un partener sau un prieten apropiat. Instinctele tale artistice ar putea fi inspirate si de genii din alte culturi.

PEȘTI

Lucrurile se misca in directii opuse, totusi poti relationeaza si beneficia de toate. Nu este nimic in neregula cu mentinerea optiunilor deschise. Unora le place sa ramana cu un singur joc, in timp ce tie iti place sa joci mai multe maini simultan. Nu-i lasa pe ceilalti sa te faca sa simti ca trebuie sa-ti schimbi drumul atata timp cat esti increzator ca lucrurile functioneaza pentru tine.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
1441 locuitori

Coropceni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Coropceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanţa de 17 km de oraşul Teleneşti şi la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1441 de oameni. Satul Coropceni a fost menționat documentar în anul 1604.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.