20 octombrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3069
Horoscopul pentru 21 octombrie 2021
20 octombrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3069

Horoscopul pentru 21 octombrie 2021

BERBEC

Nu presupune automat ca oamenii vor intelege nevoile tale. Emotiile tale ar putea fi puternice astazi si ai putea sfarsi prin a speria oamenii in loc sa te apropii pur si simplu pentru ca ai tendinta sa actionezi in mod irational si emotional in loc de a fi rezonabil si civil. Fii atent sa nu iti orientezi frustrarea catre cei care te pot ajuta cel mai mult.

TAUR

Daca trebuie sa faci cuiva un cadou, incearca sa nu mergi la cumparaturi la cel mai apropiat mall. Foloseste-ti creativitatea si pune-ti mintea la lucru. Ai capacitatea de a crea un cadou cu adevarat semnificativ daca te uiti in inima ta. Gandeste-te la ceea ce vrei cu adevarat si ceva minunat iti va veni in minte. Eticheta de pret atasata cadoului tau nu este ceea ce va impresiona o alta persoana ci este gandul pus in ea si cantitatea de timp petrecuta pentru asta.

GEMENI

In loc sa te concentrezi atat de mult pe ceea ce te-ar face mai fericit, ar fi bine sa petreci ceva timp gandindu-te la ceea ce te face nefericit, fie ca este vorba despre felul in care o anumita persoana te trateaza sau felurile de mancare pe care le-ai aruncat. Odata ce indentifici acele tinte, le vei putea repara si vei putea face ceea ce iti place. Fericirea este in mainile tale.

RAC

Simti cum munca din ultima perioada te-a cam epuizat. Te simti fara putere si nu vrei nimic altceva decat sa stai in pat si sa lenevesti. Pune mana pe telefon si comanda-ti mancare, pune-ti un film bun si stai in pat. Nu moare nimeni daca in aceasta zi nu iti vei face simtita prezenta. Daca te va intreba cineva ce ai patit, spune ca este ziua in care nu vei face nimic si ca nu vrei sa fii deranjat. Maine vei avea puteri noi si te vei putea concentra pe munca.

LEU

Ai o zi frumoasa in fata. Oamenii pot parea mai atenti la nevoile tale si, in general, foarte placuti. Este posibil sa nu fii obisnuit cu acest tip de tratament! Te simti mai sociabil decat oricand si ai putea profita de atmosfera toleranta a zilei pentru a intalni oameni cu care ti-ai fost prea frica sa te prezinti. Cu siguranta vor avea cateva lucruri noi de invatat.

FECIOARĂ

Se pare ca ai acumulat o multime de tensiune si stres in ultima vreme. Din pacate, nu vei putea conta pe oamenii din jurul tau pentru a te face mai bun. Ceea ce vrea partenerul tau si ceea ce vrei tu poate sa nu coincida. Ar putea fi timpul sa te gandesti la reinnoirea relatiei tale. Ce zici de planificarea unui weekend departe doar pentru voi doi?

BALANȚĂ

Ai o zi excelenta in fata. Este posibil sa deschizi noi orizonturi pentru tine intr-un moment in care viitorul poate parea sumbru. Daca problemele vechi legate de familia ta au reaparut cu ceva timp in urma, acestea pot fi rezolvate intr-un mod surprinzator astazi. In orice caz, aceasta este o oportunitate ideala de a cauta raspunsuri.

SCORPION

O ruda apropiata iti va da o veste importanta in aceast zi. Exista posibilitatea sa primesti o mostenire sau un cadou destul de special. Partenerul de viata va fi aproape de tine si te va sustine in tot ceea ce vei face. Este posibil sa fii nevoit sa faci cateva drumuri pentru a putea intra in posesia acelor drepturi.

SĂGETĂTOR

Daca planuiai sa iti iei un mic concediu pentru a vizita unele locuri exotice, astazi este ziua potrivita de a pune in aplicare acest plan. Nu mai sta pe ganduri si apuca-te de impachetat. Ai grija sa nu uiti ceva important si sa fii nevoit sa te intorci din drum. Verifica de doua ori inainte de a iesi pe usa.

CAPRICORN

Nu cheltui dincolo de mijloacele tale astazi! Daca gasesti multe lucruri care iti plac, vei deveni entuziasmat si ar putea fi dezastruos pentru portofelul tau. Ai putea renunta la starea de spirit predominanta cheltuielilor! Pe de alta parte, probabil ca iti datorezi un tratament. Daca simti acest lucru, cel putin te vei limita putin.

VĂRSĂTOR

Astazi poti vedea ca aproape fiecare cuplu pe care il cunosti se cearta sau are diferite probleme. S-ar putea sa ai cateva divergente cu un partener actual sau potential, dar acest lucru nu trebuie sa te ingrijoreze. Esti tensionat si nervos din cauza presiunii exterioare, deci linistea ar putea fi putin mai scurta decat de obicei. Incearca sa iti intinzi rabdarea putin mai departe, doar pentru ziua de azi. Totul ar trebui sa fie bine pana maine.

PEȘTI

Norocul tau este astazi pe cale sa faca o schimbare drastica la 180 de grade, asa ca pregateste-te! Aceasta ar putea fi transformarea pozitiva, plina de speranta pe care ai asteptat-o sau, din pacate, ar putea fi sfarsitul unui sir lung de coincidente fericite de care te-ai bucurat. Acesta este doar micul memento al universului care iti spune ca nu te poti bucura prea mult de viata.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
388 locuitori

Alexeevca este un sat din cadrul comunei Svetlîi, UTA Găgăuzia. Localitatea se află la distanța de 38 km de municipiul Comrat și la 142 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 388 de oameni. Satul Alexeevca a fost menționat documentar în anul 1913.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.