08 martie 2019, 11:00 Caleidoscop views 21896
08 martie 2019, 11:00 Caleidoscop views 21896

Femeile au de trei ori mai multe haine decît bărbații


Фото Foto: raut.ru

Nu reprezintă o noutate faptul că garderoba femeilor este cu mult mai vastă decît cea a bărbaților. Cercetătorii britanici confirmă și ei acest lucru și susțin că, în urma studiilor, au ajuns la concluzia că reprezentantele sexului frumos au, în medie, de trei ori mai multe obiecte vestimentare decît masculii.


Astfel, în urma studiilor efectuate de britanici, un bărbat ar avea, în medie, în garderobă 3 perechi de pantofi, 5 perechi de blugi, 10 perechi de chiloți, 6 tricouri, 4 cămăși, 5 pulovăre, 2 geci și alte opt obiecte diverse.

Diferența este una semnnificativă față de femei, care ar avea, în medie cam 13 perechi de pantofi, 36 de perechi de chiloți, 19 tricouri, 9 pulovăre, 5 geci, 18 rochii, 12 perechi de pantaloni, 6 fuste și alte 14 obiecte.

Mai mult, dintre participantele la studiu, doar 3% au spus că poartă toate hainele pe care le au în șifonier.

"Se știe clar că femeile dețin mai multe haine, asta și pentru că au acest impuls de a cumpăra lucruri la modă, în timp ce bărbații își cumpără haine doar cînd au nevoie de ceva. Asta chiar dacă în ultimii ani bărbați acordă mai multă atenție ca niciodată felului cum arată", a declarat Bobbie Malpass, editor la MyCelebrityFashion.co.uk, unul dintre coordonatorii studiului.

Cuvinte cheie:

barbați , femei , haine

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1606
Populația:
2498 locuitori

Beleavinţi este un sat şi comună din raionul Briceni. Beleavinţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat în partea centrală a raionului, pe malul rîului Vilia, la 14 km de oraşul Briceni, la 240 km de Chișinău. Satul se află pe traseul inernaţional Odesa- Cernăuţi. Conform datelor din 01.01.2007 populaţia satului constituia 2498 persoane. Prima atestare documentară a satului cu numele Bilavenţi datează din iulie 1606, localitatea fiind în componenţa ţinutului Hotin.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.