26 noiembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 1727
Horoscopul pentru 27 noiembrie 2021
26 noiembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 1727

Horoscopul pentru 27 noiembrie 2021

BERBEC

Este un moment minunat pentru a avansa pe un proiect scris. Orice proiect pe termen lung, care implica comunicare, film sau calatorii pe distante lungi, te forteaza sa iei anumite masuri. Nu intarzia. Ai o forta puternica indemnandu-te sa te deplasezi inainte. Priveste in perspectiva cu o atitudine pozitiva in loc sa te gandesti la toate motivele pentru care aceste proiecte nu se vor schimba asa cum doresti.

TAUR

Ai putea functiona pe baza unei ipoteze care este doar o reprezentare partiala a adevarului. In efortul tau de a te gandi doar la partea buna a situatiei, este posibil sa nu vezi intregul adevar. Exista un dezavantaj pentru tot. Sentimentele de furie, frustrare si chiar singuratate pot merge impreuna cu ea.

GEMENI

Incurajarea poate fi un lucru extrem de puternic. La urma urmei, daca te gandesti la cativa ani in urma, vei putea sa iti amintesti o persoana a carei incurajare te-a ajutat sa pastrezi o atitudine pozitiva cand vremurile au devenit foarte dure. Daca te simti recunoscator pentru acest ajutor, ar trebui sa recompensezi acest lucru astazi. Un diamant foarte frumos trebuie sa fie adus in lumina, astfel incat sa poata fi apreciat pe deplin.

RAC

Chiar daca cunosti solutia la problema unei anumite persoane, fii atent la modul in care ii offeri sfatul. Fii mai sensibil si incerca sa arati ca tu stii tot. Incearca sa ghidezi acea persoana spre raspuns cu intrebari. De exemplu il poti intreba "Ce mi-ai spune tu daca as avea aceeasi problema?". Empatia este un instrument minunat pentru a invata cum sa iei unele decizii mai bune.

LEU

Un membru din familie pare sa fi facut o alegere gresita si va veni la tine, sa planga pe umarul tau, ca intotdeauna. Chiar daca pari plictisit de subiect, vei face tot ce iti sta in putinta pentru a il ajuta sa iasa din aceasta situatie neplacuta. Exista posibilitatea sa fii nevoit sa apelezi la cateva persoane cu influenta destul de mare. Nu uita ca binele facut, va fi candva rasplatit.

FECIOARĂ

Nu trebuie sa fii atent cu toata lumea si sa ii suni tot timpul. Acest lucru este obositor si risti sa pierzi contactul cu tine insusi. Ar trebui sa incerci sa renunti astazi. Uita-te bine la viata ta pentru a vedea unde mergi. Mergi la o plimbare sau fa o baie cu bule. Lucrurile vor fi mult mai clare dupa o zi relaxanta.

BALANȚĂ

Toata lumea trebuie iubita, dar nu ar trebui sa fie singurul tau obiectiv in viata. Nu este sfarsitul lumii daca farmecul tau se prabuseste din cand in cand. Astazi poti fi tentat sa fii putin mai fermecator si mai seducator cu oamenii din jurul tau. Unii pot chiar sa spuna ca nu se comporta ca in mod obisnuit. Ignora-i. O mica ingaduinta din cand in cand nu a ranit niciodata pe nimeni.

SCORPION

Atitudinea ta fata de romantism se poate schimba astazi, dintr-o data. In loc sa raspunzi imediat la e-mailuri si sa flirtezi cu o anumita persoana, poate ca te astepti la o perioada extinsa pentru a petrece un anumit timp singur. Acesta este un semn bun! Poate inseamna ca te concentrezi asupra a ceea ce ai nevoie, nu asupra a ceea ce crezi ca ai nevoie. Chiar daca trebuie sa anulezi o obligatie sociala, trebuie sa te respecti suficient de mult pentru a face acest lucru.

SĂGETĂTOR

Discutia dintre tine si un partener de afaceri poate degenera daca nu ai grija la tonul cu care te exprimi. Se pare ca nu veti putea sa va puneti de acord cu anumite chestii, asa ca veti fi nevoiti sa gasiti o solutie prin care sa fiti amandoi multumiti. Poate ar fi bine daca ai cere sfatul unei persoane cu mai multa experienta in domeniu.

CAPRICORN

Pana acum, ai fost prea incapatanat sa faci ceea ce doresti fara a incerca sa abordezi chestiunea mijloacelor tale financiare. Chiar daca pari prea materialist, este urgent sa iti raspunzi acestei intrebari. Forteaza-te si incearca sa iti ridici nivelul de trai, deoarece ai ceva de invatat in acest domeniu.

VĂRSĂTOR

Un prieten poate gazdui o petrecere si ar trebui sa te astepti sa fii invitat. Probabil vei avea o zi stresanta si intr-adevar nu te vei simti in stare sa mergi. Prietenul tau poate incerca sa te indemne sa vii facandu-te sa te simti vinovat. Incearca sa nu cazi in capcana asta. Du-te numai daca simti ca valoarea acestei ocazii are prioritate in fata nevoii tale de odihna. Prietenul tau te va ierta daca spui nu.

PEȘTI

Pregateste-te sa ai mai multe convorbiri intelectuale astazi decat te-ai obisnuit. O multime de ganditori profunzi doresc sa iti spuna opiniile lor legate de chestiuni controversate si asteapta anumite raspunsuri convingatoare. Acesta nu este ceva ce ar trebui sa te intimideze, ci ar trebui sa fie tocmai contrariul. Aceasta este o mare oportunitate de a accentua si de a arata altor oameni ce s-a intamplat in interiorul materiei tale cenusii. Nu iti fa griji cu privire la socarea sau impresionarea cuiva.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1575
Populația:
1239 locuitori

Goleni este un sat şi comună din raionul Edineţ. Satul se află la o distanţa de  10 km de oraşul Edineţ şi la  210 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1239 de oameni. Prima atestare documentară a satului Goleni datează din anul 1575, cînd Petru vioevod vindea lui Ion Golăi mare logofăt un loc de sat pe rîul Ciuhur.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.