02 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2121
Horoscopul pentru 3 decembrie 2021
02 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2121

Horoscopul pentru 3 decembrie 2021

BERBEC

In aceasta zi realizezi ca esti din ce in ce mai bun. Totusi, obtinerea unui avantaj iti poate crea anumite probleme. Este important sa ai incredere in instinctele tale pentru a impiedica acest lucru. Daca ceea ce auzi nu se potriveste cu sentimentele tale, evita. Daca crezi ca esti folosit, incearca sa iesi din asta. Ar fi o rusine daca altii ar profite de aptitudinile tale.

TAUR

Poti sa te simti nesigur cu privire la aparitia ta astazi. Acesta poate fi un ciclu vicios pentru a intra in anumite anturaje. Rezultatul este aproape intotdeauna negativ. Mai degraba decat sa te deconectezi, ia in considerare modalitati de a iti accepta aspectul. Indiferent daca este greutatea, varsta sau altceva, daca nu te poti accepta, vei gasi intotdeauna ceva gresit indiferent de cate modificari faci.

GEMENI

Daca esti implicat in studiul unui anumit subiect, astazi ai putea sa te ingropi in cartile tale si sa inveti cat de mult poti. Acest lucru este bun, pentru ca concentrarea ta este deosebit de buna. Du-te la biblioteca sau intr-o camera privata unde nu vei fi distras. Gaseste cateva lucrari noi pe aceasta tema daca poti. S-ar putea sa descoperi niste informatii surprinzatoare.

RAC

Serviciul pentru altii ar putea dura o mare parte a zilei, poate la un nivel artistic sau poate sub forma unei energii psihice sau vindecatoare. Nu crezi ca eforturile tale sunt neapreciate. Cei pe care ii ajuti pot fi reticenti in a spune orice, dar eforturile tale nu sunt pierdute. Gandeste-te ca o banca. Prietenii tai vor fi acolo pentru tine cand ai nevoie de ei.

LEU

Cineva sau ceva te poate impulsiona astazi. S-ar putea sa simti un impuls ciudat si te simti nevoit sa te ridici si sa faci ceva. Urmeaza acel instinct si incearca sa scapi de dorinta de a ramane in pat. Adevarul practic poate fi sobru, dar, dupa cum stii , echilibrul este esential. Realizeaza ce trebuie sa faci pentru a mentine functionarea fara probleme.

FECIOARĂ

Astazi ai putea finaliza un proiect care a fost dificil, dar important pentru cariera ta. Recunoasterea daruintei si a muncii tale te va face sa te simti coplesit de emotie decat sa te simti confortabil. Va trebui sa faci un efort special pentru a iti controla sentimentele. Ai mutat muntii pentru a ajunge acolo unde esti si e frumos sa fii recunoscut. Seara, sarbatoresti alaturi de cei dragi. O meriti.

BALANȚĂ

Discutiile cu cineva care este departe ar putea duce la ego-uri zdruncinate, emotii multe, si apeluri telefonice destul de furioase. Nu te implica intr-o cearta. Incearca sa rezolvi aceasta problema. Schimbarile din anturajul tau ar putea cauza anumite probleme, deci fii pregatit pentru orice.

SCORPION

Informatiile primite de la distanta ar putea sa te oblige sa afli mai multe despre un anumit subiect. S-ar putea sa te inspire sa iti utilizezi noile cunostinte intr-un proiect care include un nou partener. Mintea ta este acum intelegatoare. Daca te confrunti cu anumite decizii, aceasta este cu siguranta ziua in care sa vei dori sa iti urmezi inima. Nu fi surprins daca gasesti ca ai anumite abilitati telepatice extinse.

SĂGETĂTOR

Vei avea o dispozitie deosebit de afectiva si iubitoare astazi. Natura ta romantica este sporita si calitatile tale sunt puternicsensibil si receptiv. S-ar putea sa constati ca nu ai nici o problema in a iti comunica sentimentele cele mai profunde altora. Conecteaza-te cu cei de care te simti deosebit de aproape si bucura-te de o seara placuta.

CAPRICORN

Dorinta de a face o achizitie majora de un anumit fel, poate un articol de lux, ar putea sa te faca sa-ti numeri banii astazi. Acest lucru te poate face sa te indoiesti de necesitatea cumpararii. Nu este ziua potrivita in care sa iei o decizie in vreun fel. Astepta cateva zile si ar trebui sa vezi lucrurile mai clar si sa intelegi mai bine situatia.

VĂRSĂTOR

Ai putea fi cam confuz astazi. Mai mult decat probabil, iti va fi greu sa obtii o intelegere exacta a emotiilor. Unul dintre raspunsurile tale automate in astfel de situatii este sa te adresezi unui partener apropiat pentru sfaturi. Din nefericire, acest sfat te poate arunca chiar si mai mult intr-o situatie delicata. Ceea ce ai nevoie mai mult decat orice este sa petreci timp singur.

PEȘTI

Daca nu esti implicat in prezent intr-o relatie, astazi ai putea vedea brusc un vechi prieten sau vecin intr-o lumina noua. Acest lucru poate fi palpitant, dar s-ar putea sa nu fie o idee buna sa faci o anumite miscare spre el inca. Simte-te astazi in mod deosebit senzual si, prin urmare, orice atractie pe care o simti ar putea trece pana maine. Daca esti implicat intr-o relatie, vei fi tentat sa programezi o seara romantica cu partenerul tau.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1700
Populația:
2167 locuitori

Heciul Nou este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Trifănești și Heciul Nou. Satul Heciul Nou se află la distanța de 30 km de orașul Sîngerei și la 125 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2167 de oameni. Localitatea a fost menționată documentar în anul 1700.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.