10 ianuarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2353
Horoscopul pentru 11 ianuarie 2022
10 ianuarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2353

Horoscopul pentru 11 ianuarie 2022

BERBEC

S-ar putea sa te afli intr-un moment in care vrei sa te opresti si sa te odihnesti. Acesta este timpul pentru a face acest lucru. Meriti o pauza, deci foloseste aceasta zi si distreaza-te. Fii social cu grupuri mari de oameni si impartaseste ideile tale. Cu cat esti mai bun cu ceilalti, cu atat mai mult vei castiga de la ei.

TAUR

Sistemul solar schimba astazi uneltele si este capabil sa declanseze o mare transformare care va dura cateva zile. Schimbarea se va concentra pe mijloacele pe care le utilizezi pentru a te implini atat in ​​ceea ce priveste cariera, cat si in viata sentimentala. Daca te simti schimbat intr-o oarecare masura prin antrenament sau educatie, te poti astepta sa cauti eliberarea de aceste inhibitii in lunile urmatoare.

GEMENI

In momentul in care este vorba despre dreptate, ai face orice sa o imparti peste tot, dar din pacate nu se poate, asa ca te multumesti sa te plangi ca nu poti face nimic. Vei afla ceva povesti tulburatoare si vei realiza ca unii sufera mai mult decat tine. Mai bine le-ai da o mana de ajutor in loc sa incepi a le plange si tu de mila.

RAC

Astazi vei avea de facut mai multe drumuri pentru a multumi anumiti membri ai familiei. Incearca sa iti controlezi iesirile nervoase pentru a evita sa provoci un scandal. Spre seara vei iesi alaturi de cativa prieteni in oras, unde vei reusi sa scapi de toata tensiunea acumulata.

LEU

Astazi vei avea de facut mai multe drumuri pentru a multumi anumiti membri ai familiei. Incearca sa iti controlezi iesirile nervoase pentru a evita sa provoci un scandal. Spre seara vei iesi alaturi de cativa prieteni in oras, unde vei reusi sa scapi de toata tensiunea acumulata.

FECIOARĂ

Mintea ta ar trebui sa fie destul de clara astazi, iar comunicarea va fi extrem de buna pentru tine. Vei gasi ca vei avea nevoie de foarte putine cuvinte pentru a obtine punctul tau de vedere. Te vei conecta la persoane de pe mai multe niveluri. Realizeaza ca ai informatii importante de impartasit cu cei din jur. Opinia critica, practica si fundamentata joaca un rol-cheie in activitatile zilei.

BALANȚĂ

Tu, dintre toti oamenii, vei aprecia nevoia de structura si stabilitate intr-o zi ca aceasta. Aceasta energie practica ar putea lua ceva din distractie din ecuatie. Este posibil sa nu recunoasti la inceput, dar daca nu esti atent, distractia din viata ta ar putea fi cioplita putin cate putin. Asigura-te ca te tii strans de lucrurile care iti dau viata, pasiune si scop.

SCORPION

Nu te supara pe nimeni in aceasta zi. Timpul tau este prea pretios, iar energia ta prea puternica pentru a pierde pe cei care te vad ca pe un prieten in vreme buna sau pe o carpa emotionala. Concentreaza-te pe propriile tale probleme. Daca cineva are o poveste de spus, spune-i exact ce crezi tu. Nu este nevoie sa plasezi adevarul onest cu o gramada de puf, ca sa faci cealalta persoana sa se simta bine.

SĂGETĂTOR

Exista niste nevoi materiale care cantaresc spiritul tau chiar acum? Daca nu poti vedea cum sa rezolvi singur problema, de ce sa nu discuti cu prietenii tai? Ar putea avea niste idei. Astazi, cuvantul "imposibil" a fost exilat din limba romana. Profita de oportunitatea de a cauta solutii in locuri putin probabile.

CAPRICORN

Esti in mod clar rupt de realitate, asa ca persoana iubita vrea cu orice pret sa te aduca inapoi. Iti atrage atentia ca nu esti deloc realist si chiar daca te superi in sinea ta, ar fi bine sa ii asculti criticile. in ultima vreme te-ai dedicat unor activitati de-a dreptul nesemnificative si ai pierdut din vedere lucrurile care chiar conteaza.

VĂRSĂTOR

S-ar putea sa iti fie mai usor sa te conectezi cu ceilalti in acest moment. Ar fi bine sa te reconectezi cu prietenii sau membrii familiei cu care ai pierdut legatura. Energia lor poate aduce o viata cu totul diferita, care te-ar putea surprinde cu bogatia ei. Aspectele sunt de asemenea bune pentru a intalni oameni noi. Nu ezita sa iesi si sa amesteci in multime!

PEȘTI

Ziua viitoare te poate ajuta sa te desparti de intunericul din jur. O influenta mai jucausa inceasca sa isi faca drum in relatiile tale, in special in angajamentele tale emotionale. Ar putea reimprospata interesul fata de partenerul tau de dragoste. Daca nu ai petrecut prea mult timp cu partenerul tau de viata, ar fi bine sa faci acest lucru acum.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
117 locuitori

Goianul Nou este un sat din componența comunei Dubău din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Dubăsari și la 71 km de Chișinău. Populaţia satului Goianul Nou alcătuia 117 oameni în anul 2011. Satul Goianul Nou a fost înființat în anul 1927.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.