14 ianuarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2576
Horoscopul pentru 15 ianuarie 2022
14 ianuarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2576

Horoscopul pentru 15 ianuarie 2022

BERBEC

Inspiratia care provine din alte locuri si alte culturi ti-ar putea directiona pasiunile catre un nou proiect creativ de un fel. Mintea ta este rapida si plina de resurse, iar energia ta este ridicata, asa ca probabil vei avea o zi plina. De asemenea, s-ar putea sa te simti deosebit de romantic vei dori sa impartasesti tot ce ai facut cu partenerul de dragoste.

TAUR

Unele imagini care deriva din vise sau viziuni ar putea oferi inspiratie pentru idei de redecorare a casei tale. S-ar putea sa petreci ceva timp citind carti pentru a gasi modalitati de a-ti pune ideile sa lucreze pentru tine. Atunci vei accepta sarcina cu pasiune! Gandurile despre pasiune, sex si dragoste sunt, de asemenea, foarte mult in mintea ta in acest moment. Acest lucru te-ar putea propulsa spre niste momente destul de placute.

GEMENI

Planurile pentru evenimente sociale care ar putea sa aiba loc in cartierul tau ar putea sa te faca sa petreci mult timp la telefon astazi sau s-ar putea sa alergi, avand grija de diverse comisioane. Orice ar fi, te simti foarte puternic in legatura cu asta. Un partener de dragoste actual sau potential ar putea fi, de asemenea implicat. Invita aceasta persoana la cina. Probabil ca iti va placea cum se termina seara!

RAC

Noi informatii despre anumite oportunitati in cariera, afaceri si expansiune personala ti-ar putea zgudui sistemul de valori astazi. Aceasta este o evolutie pozitiva, desi poate fi putin deconcertant pentru tine in acest moment. Viata ta ar putea lua o alta intorsatura, incepand de astazi. O dorinta imediata de placere ar putea fi satisfacuta prin programarea unei cine romantice cu un iubit. Uita de schimbarile care au loc de ceva vreme si bucura-te de seara ta!

LEU

Ideile noi pe care le-ai studiat in ultimele zile s-ar putea sa-ti fi intors mintea intr-o alta directie. Astfel, te indepartezi de conceptele pe care le-ai acceptat intotdeauna catre alte idei pe care poate tocmai le-ai invatat. Acest lucru ar putea duce la proiecte proprii. Comunicarea deschisa si sincera cu un iubit ar putea duce la o seara intima impreuna. Asteapta-te la o conversatie intensa, printre altele!

FECIOARĂ

Mintea ta logica ar putea incerca sa dea un sens rational ideilor metafizice ciudate care iti apar si ies din cap astazi. Unele dintre ele ar putea fi concluzii extrase din cartile pe care le-ai citit, dar altele ar putea fi de fapt mesaje din cealalta parte. Noteaza orice perspectiva iti vine in cale. S-ar putea sa nu para logice, dar vor face o diferenta in viata ta. Seara, discuta aceste idei cu cineva apropiat.

BALANȚĂ

Un sentiment din ce in ce mai mare de intimitate cu un prieten apropiat sau partener de dragoste este probabil sa provina din interese reciproce. Voi doi ati putea chiar sa discutati despre o calatorie lunga impreuna, poate intr-un stat indepartat sau intr-o tara straina. Nu este momentul sa te abtii sau sa fii prea precaut. Viata ta este pe drumul cel bun.

SCORPION

O atractie romantica puternica poate duce la inspiratie creativa sau artistica. Ar trebui sa te simti deosebit de pasionat astazi, iar pasiunile tale sunt probabil sa se reverse nu numai in relatiile tale, ci si in munca ta. Orice ai produce creativ este probabil sa fie atat de inspirat incat te impresioneaza chiar si pe tine. Munca efectuata la locul de munca ar trebui sa atraga atentia favorabila din partea superiorilor.

SĂGETĂTOR

Un proiect initiat de un grup la care esti afiliat te-ar putea tine foarte ocupat astazi. S-ar putea sa trebuiasca sa petreci mult timp la telefon sau sa alergi pe la biblioteci si librarii pentru a obtine informatii. Un prieten apropiat sau partener de dragoste ar putea alege sa te insoteasca. Probabil ca te vei simti foarte puternic, asa ca asteapta-te la o zi imbucuratoare. Petrece seara cu cineva apropiat.

CAPRICORN

Noi idei si concepte legate de modul in care iti castigi existenta ti-ar putea aparea astazi, ceea ce ar putea provoca o oarecare zdruncinare in sistemul tau de valori. S-ar putea sa decizi sa abordezi o profesie complet noua, la care nu te-ai gandit pana acum. Cartile pe aceasta tema s-ar putea dovedi sustinatoare si incurajatoare, la fel ca si cei apropiati. Este important sa-ti urmaresti inima in acest moment. Du-te!

VĂRSĂTOR

Activitatile de grup si evenimentele sociale iti excita pasiunile astazi. Vei intalni o multime de oameni noi, poate chiar te vei akatura unor proiecte noi interesante si, daca nu ai facut-o deja, s-ar putea chiar sa te indragostesti. O serie de idei fascinante schimbate la aceste evenimente te-ar putea propulsa catre un nou curs de studiu. Parteneriatele de orice fel formate astazi au o sansa puternica de a reusi. Seara, iesi la cina cu noii tai prieteni.

PEȘTI

Unele proiecte care necesita multa gandire, la care poate lucrezi de mult timp, ar putea fi finalizate astazi. Eforturile tale vor fi cu siguranta apreciate de cei care conteaza, si s-ar putea chiar sa primesti un fel de recunoastere publica. O crestere a veniturilor ar putea fi la orizont. Ai muncit din greu pentru a fi acolo unde esti si nu poti fi invinovatit daca te feliciti.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1470
Populația:
1914 locuitori

Pecişte este un sat şi comună din raionul Rezina. Pecişte este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 33 km de orașul Rezina și la 112 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1914 oameni. Satul Peciște este menționat documentar în anul 1470.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.