19 ianuarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2646
Horoscopul pentru 20 ianuarie 2022
19 ianuarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2646

Horoscopul pentru 20 ianuarie 2022

BERBEC

Daca ai avut probleme in relatia ta sau in viata amoroasa in general, nu te astepta ca lucrurile sa se imbunatateasca astazi. Oamenii din jurul tau s-ar putea sa te gaseasca extrem de iritabil! Poate parea ca orice spune cineva te enerveaza. Chiar si nimicurile dulci pe care persoana iubita ti le sopteste la ureche par a fi doar prostii! Dar vei fi iertat pentru iritabilitatea ta si, in plus, nu fiecare zi poate fi atat de pasionala si iubitoare pe cat ti-ai dori sa fie.

TAUR

Aceasta ar putea fi o zi foarte studioasa pentru tine. Este o zi buna sa lucrezi la toate acele lucruri din viata ta care mai au nevoie de putina atentie pentru a sta singure, lucrurile care nu si-au gasit un loc permanent in viata ta, cum ar fi unele dintre relatiile tale.

GEMENI

Probabil ca esti prea atent la ceea ce cred ceilalti despre tine. Iti poate fi adesea greu sa iei decizii in situatii delicate de teama sa nu fii judecat gresit, chiar daca stii ca trebuie. S-ar putea sa te confrunti cu aceasta dilema in timp ce te treci prin aceasta zi. Ai incredere in propria ta judecata. Poate fi mult mai important sa fii hotarat astazi decat iti poti imagina.

RAC

Dis de dimineata vei dori sa iti pui in ordine anumite lucruri pe care le-ai tot amanat in ultima vreme. Dupa o analiza mai ampla, vei observa ca nu poti face singur tot ceea ce ti-ai planuit. Incearca sa apelezi la ajutorul unui prieten sau a unui membru din familie si vei vedea ca totul se va rezolva destul de usor. Spre seara exista posibilitatea sa fii vizitat de o veche cunostinta cu care vei planui o noua escapada. Distreaza-te!

LEU

In zile ca astazi, este important sa iti faci timp pentru a reflecta asupra evenimentelor din ultimele zile. Este posibil sa fii decis sa schimbi anumite lucruri despre tine si despre comportamentul tau? Daca ai putea dedica doar cateva minute pe zi tuturor micilor detalii din personalitatea ta, schimbarile vor decurge mult mai lin. Atmosfera de astazi te poate ajuta sa te gandesti la asta.

FECIOARĂ

In ultimele saptamani, este posibil sa fi facut niste progrese bune invatand sa-ti exprimi emotiile. Lucrul grozav este ca probabil nici nu ai observat! Dar daca nu esti atent, s-ar putea sa existe in jurul tau o persoana care ar putea incerca sa distruga tot progresul pe care l-ai facut. Nu confunda controlul emotiilor cu reprimarea lor. Depinde de tine sa protejezi toate progresele pe care le-ai facut.

BALANȚĂ

Nu este nevoie sa te lovesti cu capul de un perete pentru ca ziua de astazi va fi o provocare, dar nu este nimic la care sa nu poti face fata. Configuratiile planetare de astazi te vor impinge sa pui bazele proiectelor pe care le-ai planificat in ultimele luni. Lasa-te dus de val. Oamenii cred uneori ca esti bun la aprinderea focurilor, dar nu poti sa le mentii. Este timpul sa le dovedesti ca au gresit!

SCORPION

Astazi, s-ar putea sa descoperi ca ai un anumit dar pentru productivitate. Tot ceea ce atingi se transforma in aur, dar s-ar putea sa ai impresia ca nu poti oferi tot ce e nevoie. Deci ce faci? Incepi sa cumperi tot ce este la vedere! Astazi s-ar putea sa vrei sa te gandesti la acest mic obicei care il ai. S-ar putea sa fii tentat sa mergi la o tura de cumparaturi dar nu vei fi foarte multumit de tine cand vei primi factura!ds

SĂGETĂTOR

Astazi oamenii din jurul tau ar putea parea mult mai seriosi decat de obicei. Ai putea chiar sa te decizi sa scapi de ei si sa te ascunzi doar pentru o zi, de exemplu, intr-un cinematograf, urmarind un film de dupa-amiaza cu toate ca nu vei gasi filmul pe care vrei sa-l vezi. Nu incerca sa fugi de gravitatea momentului. Ai putea deveni chiar mai serios decat oamenii de care fugi.

CAPRICORN

Ai putea gasi atmosfera de astazi putin apasatoare. A sosit timpul sa te ocupi de unele dintre intrebarile importante pe care poate le eviti de ceva timp. Ar putea fi deosebit de important sa arunci o privire asupra vietii tale de acasa si sa vezi ce poti face sa schimbi atmosfera negativa care pare sa fi intrat in viata ta in ultimele saptamani. Compromisul poate fi un lucru bun, dar nu in detrimentul valorilor si credintelor tale.

VĂRSĂTOR

S-ar putea sa fii un specialist in manipularea conceptelor si ideilor si in utilizarea abilitatilor tale analitice pentru a intelege orice problema care iti iese in cale. Daca acest lucru este adevarat, probabil ca oamenii ti-au spus deja ca a gandi este bine, dar exista un moment in care trebuie sa pui in practica toata aceasta gandire! Pozitia planetelor te invita sa te gandesti la acest lucru.

PEȘTI

Astazi incepe o perioada interesanta din viata ta personala. Este timpul pentru noi inceputuri in relatia ta. Este posibil sa fii pregatit sa faci schimbarile pe care tu si partenerul tau le-ati luat in considerare de ceva timp. Mutati-va impreuna, construiti o casa, cumparati o casa de vara sau poate chiar incercati sa aveti un copil – incepeti sa faceti acele planuri care simbolizeaza stabilitatea relatiei voastre.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
1140 locuitori

Larga Nouă este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Larga Nouă și Larga Veche. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Cahul și la 145 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1140 de oameni. Satul Larga Nouă a fost menționat documentar în anul 1913.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.