25 ianuarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 3100
Horoscopul pentru 26 ianuarie 2022
25 ianuarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 3100

Horoscopul pentru 26 ianuarie 2022

BERBEC

O vizitatoare care ar putea avea cateva probleme ar putea veni la usa ta dorind sfaturi si simpatie. Ar putea avea alte vesti care ar putea fi un soc pentru tine. O criza la locul de munca ar putea face necesar ca tu sau partenerul tau sa petreceti cea mai mare parte a timpului astazi departe de casa si familie. Acest lucru ar putea fi frustrant, mai ales daca trebuie sa va anulati planurile.

TAUR

Sarcinile de orice fel sunt probabil sa para ca munca lui Hercule astazi. Excesul de munca si incordarea nervilor ar putea sa te faca sa te simti putin indispus astazi si ar putea fi o idee buna sa petreci putin timp singur pentru a te odihni. Daca nu poti face asta, macar incearca sa iei lucrurile mai usor. Unele schimbari neasteptate in comunitatea ta ar putea face sa treaca de vorbele vecinilor. Asigura-te ca verifici faptele inainte de a lua orice concluzie.

GEMENI

Problemele legate de bani ar putea aparea in mintea unui prieten apropiat sau a unui iubit si ar putea avea nevoie de sfatul tau. Un proiect creativ de un anumit fel poate necesita o cheltuiala mai mare de bani, timp sau alte resurse decat ai crezut initial, iar acest lucru te-ar putea face sa te intrebi daca vei putea continua. Ar putea fi nevoie de o mica abatere din partea ta, dar ar trebui sa o poti finaliza pana la urma asa cum ai planificat.

RAC

S-ar putea sa ai parte de cativa vizitatori, sau chiar de o intalnire fierbinte programata pentru diseara, dar pana la mijlocul dupa-amiezii s-ar putea sa te simti prea obosit sa treci prin asta si sa te intrebi daca ar trebui sa anulezi. Cel mai bine este sa iti pastrezi activitatile discrete. Ia cafea si gustari de acasa in loc sa iesi si iei gustarile de la magazin! Seara ta va fi probabil plina de conversatii interesante si stimulatoare, asa ca te vei bucura ca ti-ai pastrat planurile.

LEU

Livrarile la care te astepti ar putea fi intarziate sau anulate. Astazi s-ar putea sa afli ceva socant despre un vecin sau o ruda, iar barfa s-ar putea raspandi foarte rapid in comunitatea ta. Acest lucru te-ar putea zgudui chiar daca ar putea fi exagerat. Ai putea sa faci cateva vizite unor persoane din apropiere, sau poti sa petreci mult timp la telefon incercand sa afli adevarul. Nu lua nimic in considerare din ce auzi azi la valoarea nominala.

FECIOARĂ

Ai putea afla cateva vesti bune, dar surprinzatoare, despre un grup la care ai putea fi afiliat. Poate ca activitatile de strangere de fonduri au avut mai mult succes decat credeai, sau poate ca recunoasterea vine in calea ta. Cu toate acestea, este posibil sa fie necesara completarea mai multor documente inainte ca acestea sa functioneze pentru tine asa cum te-ai fi asteptat. Pot fi implicate mai multe contracte sau alte documente legale. Seara, iesi cu prietenii tai si sarbatoreste.

BALANȚĂ

Unele vesti suparatoare cu privire la bani te-ar putea face sa devii putin cam agitat astazi. Poate ca niste bani care ii asteptai nu a sosit la timp sau poate ca banca a facut o eroare de computer cu privire la contul tau. Nu este nimic care sa nu poata fi indreptat, desi va fi greu sa faci toate aceste apeluri telefonice. Practic, totul ar trebui sa mearga foarte bine pentru tine. Aceasta este doar o piedica temporara.

SCORPION

Un esec temporar in ceea ce priveste cariera ta te-ar putea face sa te simti putin dezorientat in aceasta zi. Ar putea fi implicat un anumit tip de echipamente moderne dar nu te impacienta pentru ca acest lucru este doar temporar si totul va fi indreptat. Propria hotarare, eficienta si abilitatile practice ar trebui sa te ajute sa termini in cel mai scurt timp. Probabil ca te simti destul de optimist in legatura cu viitorul si probabil ca nu vei schimba acea energie in curand.

SĂGETĂTOR

Ziua de astazi poate incepe prin a fi o zi foarte frustranta. Fi pregatit! Unele echipamente cu care lucrezi s-ar putea sa se defecteze brusc si ar putea dura ceva timp pentru a le repara. O separare temporara de un partener romantic ar putea fi, de asemenea, dezamagitoare. Este posibil sa ai prea multa energie fizica pentru care simti nevoia sa faci o iesire imediata. Fa o plimbare lunga. Acest lucru ar putea nu numai sa ofere o iesire de energie, ci si sa iti limpezeasca mintea.

CAPRICORN

Nivelul tau de inspiratie artistica este foarte ridicat astazi. Visele sau meditatia s-ar putea sa-ti fi scos la iveala unele intuitii si revelatii spirituale si s-ar putea sa le fi uitat imediat la iesirea din vis sau starea ta de meditatie. Acest lucru s-ar putea dovedi foarte frustrant pentru tine! Incearca sa le notezi, chiar daca iti amintesti doar franturi. Acest lucru le poate aduce de fapt la suprafata din nou. Oricum vei dori o inregistrare a lor.

VĂRSĂTOR

O livrare de un fel pe care o asteptai sa vina de departe ar putea fi intarziata, determinandu-te sa te intrebi daca s-ar fi putut pierde. Nu a fost pierduta ci este doar intarziata. Din pacate, nu poti face mare lucru decat sa astepti. Echipamentul pe care il utilizezi la locul de munca ar putea sa se destrame astazi, necesitand apelarea unui reparator. Acest lucru ar putea sa te indeparteze putin de la munca si sa te faca putin nervos. Incearca sa gasesti altceva de facut!

PEȘTI

Astazi este posibil sa te simti deosebit de pasionat, sexy si dornic de o intalnire romantica. S-ar putea chiar sa ai programata o intalnire fierbinte. Cu toate acestea, nu fi surprins daca trebuie sa amani din motive care nu tin de controlul tau sau al partenerului tau. Daca nu poti face altfel, ai putea incerca sa elimini acele sentimente prin activitati creative. Romanele si filmele captivante s-ar putea dovedi, de asemenea, o idee buna, desi niciodata la fel de bune ca lucrurile reale!

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1811
Populația:
3926 locuitori

Cioc-Maidan este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Comuna Cioc-Maidan este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de municipiul Comrat și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 3926 de locuitori. Satul Cioc-Maidan a fost întemeiat în anul 1811.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.