22 iunie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1293
Horoscopul pentru 23 iunie 2022
Foto: astrostar.ru
22 iunie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1293

Horoscopul pentru 23 iunie 2022

BERBEC

Exista posibilitatea ca in aceasta zi sa fii lipsit de tact in ceea ce privesc relatiile sociale caci ai senzatia ca toti cei din jur vor sa unelteasca impotriva ta. Ai tendinta sa judeci aspru modul in care o persoana cunoscuta se comporta cu tine si nu ai rabdarea sa ii asculti motivele. Ar fi bine sa iei in considerare faptul ca s-ar putea sa ii fi gresit si tu la un moment dat.

TAUR

Fizic, ar trebui sa te simti puternic si energic si gata sa te apuci de aproape orice iti vine in cale. Acest lucru este bun, deoarece pot aparea unele provocari puternice care aduc un scop nou vietii tale. Exista posibilitatea sa te infrunti cu mici obstacole in ceea ce ai de facut in aceasta zi. Daca te simti depasit de situatie, incearca sa apelezi la ajutorul unui prieten.

GEMENI

Este usor sa-ti imaginezi un prieten care vine in casa ta sa ia o ceasca de cafea si sa sfarseasca prin a-ti transmite toata energia. Sa speram ca acest lucru nu se va intampla prea tarziu seara, pentru ca atunci vei avea probleme sa te culci! Aceasta energie va oferi proiectelor tale un impuls deosebit. Alege-ti cu atentie cuvintele.

RAC

In timp ce lucrezi pentru a mentine lucrurile in echilibru astazi, nu uita ca unul dintre lucrurile cheie este sa te distrezi. Fericirea este un element extrem de important al ecuatiei cosmice, mai ales intr-o zi ca aceasta. Cu cat poti fi mai optimist cu privire la o anumita situatie, cu atat va fi mai usor sa o abordezi. Un zambet iti poate deschide aproape orice usa prin care doresti sa treci.

LEU

S-ar putea sa simti ca alergi in mai multe directii simultan. Esti atat de imprastiat incat nu simti ca vei realiza ceva important. Aceasta este doar natura zilei. Ai multe capete libere de unde ai putea sa alegi. Este greu sa te concentrezi asupra imaginii mari atunci cand esti fara inspiratie. Fa orice este nevoie este nevoie, astfel incat sa poti trece la lucruri mai mari.

FECIOARĂ

Ar fi bine sa incerci sa iti intelegi manierele azi. Asigura-te ca farmecul tau este ridicat. Fuziunea cu grupul este esentiala, deoarece mentii impulsul energiei. Cu cat mai multi cu atat mai bine. Odata ce mingea se rostogoleste in directia corecta, vor exista o multime de impulsuri care sa o ajute la urmatorul nivel. Important este ca iti asumi responsabilitatea pentru actiunile tale.

BALANȚĂ

Natura ta de vis va fi aprinsa astazi si este posibil sa ai o vedere idealista asupra lumii. Chiar daca situatia actuala nu este exact cum o vezi, asta nu inseamna ca nu o poti schimba, pentru a o face mai mult asa cum doresti. Fii curajos cand vine vorba de obiectivele tale. Lasa-ti fanteziile sa curga salbatic si sa lucreze pentru a le transforma in realitati.

SCORPION

Aceasta este o zi minunata pentru a merge in magazinele favorite. Ochiul tau pentru frumusete este dornic de nou si radarul tau pentru oferte bune este ascutit. Succesul este alaturi de tine si este posibil sa obtii cateva oferte grozave. Concentreaza-te pe obiecte frumoase pentru casa ta, care sa iti impodobeasca viata. Cosul de gunoi al unei persoane este comoara alteia. Vezi cat de creativ poti fi cu transformarea obiectelor vechi in comori.

SĂGETĂTOR

Mentinerea in echilibru a lucrurilor poate fi mai mult decat meriti, deci nu forta problema. Uneori este necesar ca dezvoltarea noastra personala sa lase pendulul sa se invarta pana capat. Cu cat poti sa accepti ca nimic nu va fi intotdeauna pasnic si armonios, cu atat mai bine vei reusi sa faci fata tulburarilor emotionale care vor aparea.

CAPRICORN

S-ar putea sa te descoperi alergand intr-un milion de directii diferite. Aceasta este o zi buna pentru a face anumite misiuni. Poti jongla multe lucruri simultan, asa ca, continua cu incredere. Asigura-te ca faci fiecare sarcina minutios, in loc sa o depasesti. Altii vor reusi intr-un final sa iti remarce munca. Fa munca care te face mandru.

VĂRSĂTOR

Fii putin egoist in aceata zi. Fii sincer si direct cu ceea ce vrei. Nu este nevoie sa te invarti in jurul cozii pur si simplu pentru ca doresti sa cruti sentimentele cuiva. Vei face tuturor o favoare spunandu-le clar ceea ce simti. Abtine-te de la jocurile mintii doar pentru a vedea cat de mult poti rasuci oamenii in noduri. Astfel de actiuni vor reveni mai tarziu pentru a te bantui.

PEȘTI

Fii putin egoist in aceata zi. Fii sincer si direct cu ceea ce vrei. Nu este nevoie sa te invarti in jurul cozii pur si simplu pentru ca doresti sa cruti sentimentele cuiva. Vei face tuturor o favoare spunandu-le clar ceea ce simti. Abtine-te de la jocurile mintii doar pentru a vedea cat de mult poti rasuci oamenii in noduri. Astfel de actiuni vor reveni mai tarziu pentru a te bantui.

 

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1601
Populația:
2840 locuitori

Zguriţa este un sat şi comună din raionul Drochia. Zguriţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 22 km de orașul Drochia și la 182 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2840 de oameni. Satul Zgurița a fost menționat documentar în anul 1601.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.