23 iunie 2022, 17:45 Caleidoscop views 2249
Dodon, despre dosarul deschis pe numele său: „Cusut cu ață galbenă”
Foto: digi24.ro
23 iunie 2022, 17:45 Caleidoscop views 2249

Dodon, despre dosarul deschis pe numele său: „Cusut cu ață galbenă”

Fostul șef al statului Igor Dodon a venit cu un nou mesaj, aflîndu-se în arest la domiciliu. Acesta spune că dosarul intentant pe numele său este unul „politic fals, cusut cu ață galbenă”.

„Procurorii aserviți politic au înțeles că dacă dosarul intentat împotriva mea nu are succes juridic, atunci trebuie de făcut jocuri și gesturi propagandistice. Iar un element al acestui teatru propagandistic este să fie pus sechestru pe un șir de bunuri de-ale mele și ale rudelor, inclusiv pe active pe care nu le am în proprietate, fie sunt în gaj în bănci (adică îngheață și imobilizeaza toate bunurile rudelor mele dobândite corect și licit, până la decizia finală a instanței de judecată care poate dura câțiva ani). Scopul puterii și a echipei de procurori subordonați politic este evident – să prelungească telenovela dosarului Dodon, ca lumea să aibă ce discuta și să dea uitării pentru câteva zile sărăcia și haosul din țară. În mod special, procurorii au primit indicații să acopere cu ceva efectul negativ de la decizia de prelungire a stării de urgență.

De asemenea, scopul procurorilor este să arate că dosarul Dodon nu s-a împotmolit definitiv și că ei acționează, fac ceva, deși în realitate bat pasul pe loc și sunt deja disperați că au pornit un caz sortit eșecului și care va deveni una din cele mai rușinoase și grave pagini în istoria Procuraturii Generale. Iar instanțele de judecată vor demonstra eșecul lor și faptele de abuz, care nu vor rămânea nepedepsite.

p.s. Între timp, hoții miliardului se află în libertate, foștii lor colegi de guvernare în AIE stau azi la putere în Chișinău, iar mai multe active ale celor care au participat la furtul miliardului, precum și din alte dosare de rezonanță, sunt scoase de sub sechestru. Aceasta e adevărata față a „reformei justitiei” a guvernării Maiei Sandu – utilizarea justiției pentru a distruge opoziția într-un stat care nu mai este democrat, ci s-a transformat într-o dictatură controlată de Occident.

p.s.2. Către ziua de luni voi mai veni cu unele informații despre show-urile regizate de Guvernare în comun cu Procuratura”, se arată în mesajul lui Dodon.

 

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1965
Populația:
89 locuitori

Şofranovca este un sat din cadrul comunei Cîşla, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 50 km de orașul Cantemir și la 149 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 89 de oameni. Satul Şofranovca a fost înființat în anul 1965.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.