30 iunie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1417
Horoscopul pentru 1 iulie 2022
30 iunie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1417

Horoscopul pentru 1 iulie 2022

BERBEC

S-ar putea sa ai nevoie de ceva timp singur astazi pentru a te intoarce in centru. Independenta este un cuvant cheie, asa ca pastreaza-l in mintea ta. Asigura-te ca nu esti victima unui angajament pe care l-ai luat cu mult timp in urma. Pe masura ce peisajul se schimba, trebuie sa ne schimbam si noi. Actiunile incapatanate vor fi extrem de daunatoare intr-o zi ca aceasta. Fii sincer si recunoscator pentru lucrurile pe care le ai.

TAUR

Sa nu crezi automat ca frumusetea trebuie definita intotdeauna dupa standarde de moda veche. Este timpul sa iti creezi propria definitie. Nu este nevoie sa te incadrezi intr-o forma construita social care nu rezoneaza cu cine esti cu adevarat. Treaba ta nu este sa incerci sa te asiguri ca toata lumea te iubeste. Exista o singura persoana pe care trebuie sa o satisfaci si asta esti tu.

GEMENI

Problemele pot deveni putin mai grele decat ti-ai dori probabil astazi. Treaba ta este sa infuzi un pic de amuzament in situatie. Capacitatea ta de a te adapta va fi pusa la incercare, deoarece alti oameni par sa fie complet fixati de opiniile lor. Fii mai constient de modul in care vorbesti. Alte persoane, in special superiorii sau batranii, sunt susceptibile sa fie ofensate de remarci neglijente, neintemeiate.

RAC

Daca o usa nu vrea sa se deschida astazi, nu o forta. Vei reusi doar sa spargi cheia. Poate ca trebuie doar sa incerci o alta usa. Daca lucrurile nu decurg bine la locul lor, atunci probabil ca nu au fost menite sa fie. Viata nu ar trebui sa fie o lupta. Treaba noastra este sa fim fericiti. Aminteste-ti ca data viitoare cand esti intr-o coada lunga sa privesti situatia ca pe o perioada de odihna.

LEU

Abordarea ta asupra lucrurilor ar putea primi unele critici serioase de la altii astazi, dar nu lasa asta sa te opreasca. Realizeaza ca natura ta independenta si oarecum rebela este un ingredient cheie in mentinerea echilibrului lumii. Nu renunta la lupta atunci cand modurile vechi, obosite de a face lucrurile insista sa preia conducerea. Foloseste-ti puterea din interior pentru a combate fortele de sus.

FECIOARĂ

S-ar putea sa fii chemat sa alegi intre doua moduri de a gestiona o situatie. Vechile moduri de a face lucrurile sunt in conflict cu noul. In ce sens ai de gand sa procedezi? Nu te lasa abatut de cursul de vorbire rapida. De asemenea, nu presupune ca modul care a functionat pentru totdeauna este inca cea mai buna solutie. Foloseste-ti intuitia pentru a alege cel mai bun traseu pentru tine.

BALANȚĂ

Evenimente neasteptate pot amesteca cartile atunci cand te astepti mai putin. Nu te descuraja. Toti ceilalti sunt supusi acelorasi reguli ca si tine dar daca dealerul iti pare sa fie ciudat, mergi la o alta masa. Evita sa cazi de doua ori in acelasi truc.

SCORPION

Simtul tau de sine poate fi un pic provocat astazi. S-ar putea sa ai probleme sa te ridici din pat. Aminteste-ti ca felul in care te vad ceilalti nu inseamna neaparat ca asa esti tu cu adevarat. Nu simti ca trebuie sa te schimbi pentru a multumi cuiva. In cele din urma, singura ta responsabilitate este fata de tine. S-ar putea intampla evenimente bizare care te vor determina sa iti schimbi modul de gandire.

SĂGETĂTOR

Pe masura ce urmezi calea catre dobandirea unui bun dorit, s-ar putea sa descoperi ca lasi in urma cateva principii si valori fundamentale. Nu pierde din vedere nimic. Lucrurile s-ar putea zgudui astazi si ceea ce faci ar putea fi judecat mai tarziu. Tine-te sub control si fii constient de felul in care te proiectezi fata de ceilalti.

CAPRICORN

Fa-ti timp in fiecare zi pentru a te ingriji de sufletul tau si asigura-te ca primeste hrana de care are nevoie pentru a iradia in lume. Oameni neasteptati ar putea sa apara de nicaieri, asa ca nu fi surprins daca un fost iubit trimite mesaje sau suna. Lucrurile din trecut se pot intoarce in prezent pentru a iti preda o lectie de viata valoroasa.

VĂRSĂTOR

Este posibil sa simti astazi o neliniste nervoasa care te indeamna sa actionezi. O calatorie intr-un loc te poate face sa sari intr-un alt loc, ceea ce te poate conduce intr-o aventura intr-un loc complet diferit. S-ar putea sa para ca esti intr-o vanatoare nebuna care are ca rasplata o oala de aur. Energia zilei te poate face sa te simti zdrentuit, dar nu renunta. Persistenta va da roade in cele din urma.

PEȘTI

Un sfat bun de retinut este sa fii atent la ceea ce spui despre ceilalti. Daca vorbesti despre cineva care nu este prezent, actioneaza ca si cum ar fi. Care este motivatia ta pentru a spune aceste lucruri? Este necesar sa vorbim in acest fel? Un comentariu negativ despre altcineva va rezona in cosmos. Oamenii isi pot pierde increderea in tine.


 

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

iulie , horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
61 locuitori

Nicolaevca este un sat din cadrul comunei Hănăsenii Noi, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Leova și la 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 61 de oameni. Satul Nicolaevca a fost menționat documentar în anul 1907.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.