04 iulie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1495
Horoscopul pentru 5 iulie 2022
Foto: feliceoracle.ru
04 iulie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1495

Horoscopul pentru 5 iulie 2022

BERBEC

S-ar putea sa simti ca esti condamnat daca faci sau nu ceva si sa te simti foarte opinat cu privire la o anumita problema, dar stii ca a te exprima poate face ca altcineva sa se simta amenintat sau suparat. Dar daca iti pastrezi aceste ganduri, te vei simti resentimentar si poate chiar obisnuit. Mai bine te exprimi sincer.

TAUR

Poate este ceva sau cineva care incearca sa te incetineasca astazi. Acesta este un semn ca ceea ce trebuie sa faci nu este tocmai corect. Nu combate indemnul de a sta pe canapea fara sa faci nimic. Profita de aceasta zi pentru a te inmuia intr-o baie fierbinte si reincarca-ti spiritul. Bunurile personale si securitatea ta sunt de mare importanta acum. Bucura-te de lucrurile bune pe care viata trebuie sa le ofere.

GEMENI

Natura ta creativa este astazi in varf, iar artistul din tine este tentat sa iasa si sa joace. Poftiti-va intr-o lume fantezista care va face mai fericiti. Escapismul poate fi un element necesar pentru a echilibra toata munca grea pe care ai facut-o pana recent. Exprima-te creativ prin orice mijloace disponibile.

RAC

Fii constient ca s-ar putea sa te simti lasat in umbra de ceva sau ca eforturile tale nu vor fi recunoscute, . Ai putea simti ca faci toata munca pentru ceilalti si nu obtii nimic in schimb. Cheia este sa te asiguri ca faci lucrurile pe care le faci pentru ca asa iti doresti. Fa-le pentru tine. Nu le fa pentru altii, deoarece nimeni nu va face ceva pentru tine in schimb.

LEU

Ar fi bine sa te astepti sa cunosti pe cineva nou, care va fi o influenta imensa in viata ta si probabil in cariera ta. Daca ai fost frustrat de lipsa ta de progres pana in scara companiei, ia-ti astazi inima-n dinti. Este posibil ca aceasta persoana noua sa iti arate un alt drum. In ciuda frustrarii tale, ar trebui sa lucrezi in mod obisnuit. Esti pe calea cea buna, chiar daca acum ai anumite indoieli

FECIOARĂ

Nu iti nega emotiile de azi. Iti vor fi de mare folos. Exista o intensitate a sentimentelor tale care te va ajuta sa ramai puternic in aproape orice situatie. Oportunitatile se afla in grupuri de oameni. Entuziasmul comun pentru o sarcina, face ca treaba sa mearga mai repede. Alatura-te altora in urmarirea prosperitatii.

BALANȚĂ

Ce se intampla in relatiile tale de prietenie? Se pare ca cauti o cearta. S-ar putea ca cineva sa fi furat o pozitie de conducere pe care ti-ai dorit-o? Ai tendinta sa iti placa sa fii in fruntea grupului si acum te confrunti cu rezistenta. Asadar, implica-te intr-un proiect de grup nou, astfel incat toata lumea sa se impace. Gandeste-te ca pleci intr-o calatorie.

SCORPION

Un talent neexploatat anterior poate aparea astazi. Ai putea decide sa instruiesti acest talent si sa creezi o noua abilitate care te poate ajuta cu aproape orice tip de munca pe care ai face-o. Aceasta este ziua potrivita pentru a face acest lucru. Ar trebui sa fii plin de energie si entuziasm, capabil sa-ti asumi orice sarcina formidabila. Incearca sa te simti puternic atat fizic cat si emotional. Aceasta este o zi plina de provocari si noi intreprinderi.

SĂGETĂTOR

In ultima perioasa iti pui toate sperantele intr-o metoda de a face bani care pe altii i-a transformat in milionari, insa nu iei in calcul faptul ca fiecare are o alta metoda de a evolua. Momentan nu esti dispus sa faci anumite compromisuri, deci nu te astepta sa primesti rapid sume fabuloase pentru ca vei fi dezamagit.

CAPRICORN

Astazi este una dintre acele zile in care ai o oportunitate grozava de a te elibera de viata normala, de zi cu zi. Nu te simti rau daca nu stii exact ce drum trebuie sa urmezi. Urmareste-ti instinctele. Indiferent de modul in care decizi sa mergi, probabil va fi corect. Abordarea ta puternica si necorespunzatoare poate fi de fapt metoda perfecta pentru a ajunge exact acolo unde trebuie sa fii .

VĂRSĂTOR

Astazi este o zi minunata pentru tine. Ar trebui sa comunici mai mult cu cei din jur. Majoritatea informatiilor vor fi transmise in mod nonverbal. Lasa-ti partea salbatica sa straluceasca. Poarta cel mai dificil lucru in dulapul tau. Nu renunta la norma sociala doar pentru ca este un lucru care a fost facut in mod repetat.

PEȘTI

S-ar putea sa te simti ca si cum cineva sau ceva tocmai ti-a reformatat mentalitatea. Deodata lucrurile merg mult mai lin. Cheia acum este sa gasesti disciplina si organizatia care sa inteleaga pe deplin acest nou sistem. Simplifica-ti gandurile si fii mai eficient cu privire la modul in care iti folosesti energia. Vei fi mai eficient in general daca poti impiedica sa iti imprastii resursele.

 

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1619
Populația:
608 locuitori

Cîrneşti este un sat din cadrul comunei Brătuleni, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Nisporeni și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 608 oameni. Satul Cîrnești a fost menționat documentar în anul 1619.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.