23 septembrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1190
Horoscop pentru 24 septembrie 2022
23 septembrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1190

Horoscop pentru 24 septembrie 2022

BERBEC

Te-ai gandit sa participi la un curs despre arte? Indiferent daca preferinta ta este pictura, muzica sau scrierea creativa, daca te angajezi acum, vei continua cu aceasta. Artele practice ale gatitului, constructiei sau decoratiunilor interioare sunt de asemenea unele posibilitati. Orice ar fi, nu vei abandona rapid. Daca incepi cu ideea de a o face in mod profesional, sunt sanse. Mult noroc!

TAUR

Ai putea petrece o mare parte din aceasta zi avansand interesele unei organizatii dedicate unei cauze care inseamna mult pentru tine, poate in drepturile animalelor sau ale copiilor. Ai tendinta sa fii orientat catre natura, iar astazi, ceva ce inveti, poate de la televizor sau de pe internet, ti-ar putea mari dorinta de a face diferenta fata de cei pe care doresti sa ii servesti. Asteapta-te sa obtii multa satisfactie din acest motiv.

GEMENI

Ti se poate cere sa iti inghiti mandria si sa renunti la vointa ta in favoarea altcuiva astazi. Acest lucru iti va fi dificil de facut. Incearca sa te concentrezi pe motivele tale bune de ascultare si sa iti exprimi frustrarea facand o plimbare rapida. Asteapta-te sa primesti cateva vesti bune din alta sursa, care te vor ajuta, de asemenea, sa te calmezi. Relaxeaza-te cu un grup de prieteni sustinatori in aceasta seara.

RAC

Studiul subiectelor intelectuale sau spirituale care te intereseaza in mod deosebit te-ar putea tine acasa o mare parte a zilei. Mai mult de un vizitator ar putea veni pentru a discuta aceste probleme, aducand probabil cateva carti. Discutiile ar putea adopta un nivel imaginativ, idealist si chiar mistic, ceea ce s-ar putea dovedi inspirator pentru toti cei implicati. Ia notite, pentru ca vei dori sa fii sigur ca iti amintesti aceste conversatii.

LEU

Daca te-ai gandit sa faci o excursie, aceasta nu este ziua potrivita pentru a-ti face planuri. Orice afli astazi despre programele de zbor sau hoteluri pot sa nu reflecte situatia in realitate. Daca astepti cateva zile, lucrurile ar trebui sa mearga mult mai bine. Daca ai deja planuri de plecare, astepta-te la unele intarzieri. Nu lasa asta sa te puna intr-o stare de spirit sumbra! Creeaza-ti idei in minte cu care sa te distrezi!

FECIOARĂ

Un obiect pierdut important, poate o hartie de un anumit fel, ar putea acapara atentia intregii gospodarii. Acest lucru s-ar putea dovedi frustrant la inceput, pentru ca vei sti ca trebuie sa fie undeva in casa, dar nu il poti gasi nicaieri! Articolul poate reaparea la fel cum a disparut la inceput, intr-un loc pe care nu ti l-ai fi imaginat niciodata!

BALANȚĂ

Lucrul la propriile proiecte poate fi foarte activ in mintea ta astazi. Acest lucru ar putea implica studii de un anumit fel sau de arta. Este posibil sa ai in vedere modalitati inovatoare de a castiga bani in plus. Toate semnele indica faptul ca orice intreprindere inceputa sau continuata astazi este probabil sa reuseasca, asa ca mergi spre ea. Cu toate acestea, este important sa te gandesti la tot ceea ce lucrezi inainte de a le prezenta altora.

SCORPION

S-ar putea sa incepi ziua simtindu-te putin nesigur de ceea ce se intampla in jurul tau. Presiunile crescute ale muncii tale ar putea sa iti incordeze putin nervii. Cu toate acestea, multa dragoste si atentie din partea prietenilor, copiilor si a persoanei speciale din viata ta ar trebui sa te ajute sa te simti mai bine cu privire la orice in cel mai scurt timp. Seara, relaxeaza-te si vizioneaza un film cu partenerul!

SĂGETĂTOR

Vizitatorii ar putea veni la tine acasa in noaptea asta, eventual pentru o intalnire informala de un fel. Prietenii apropiati s-ar putea implica si ei intr-un anumit fel. Probabil ca vei fi foarte ocupat in timpul zilei, facand tot ceea ce poti pentru ca totul sa fie bine. Mintea ta va fi foarte activa, asa ca va trebui sa te pastrezi putin pentru a reusi sa dormi diseara. Nu vrei sa iti pierzi somnul.

CAPRICORN

O separare temporara de cineva apropiat ar putea sa te faca sa reflectezi asupra momentelor bune pe care le-ati petrecut impreuna, in special in ultimele saptamani. E posibil sa vorbesti cu el sau ea la telefon. Simti multa caldura si afectiune fata de toti cei din jurul tau, dar si un pic de tristete, mai ales atunci cand te gandesti la cei indepartati. Suna-i! Vor fi bucurosi sa afle noutati de la tine.

VĂRSĂTOR

Lasa-ti emotiile sa se joace cu imaginatia ta astazi si nu ezita sa discuti deschis despre descoperirile tale cu altii. Nu te prinde intr-un cadru de spirit atat de rational incat sa refuzi sa recunosti orice alt mod de a vizualiza o situatie actuala. Lasa-ti partea analitica pentru a dezvalui o perspectiva mai abstracta si mai intuitiva. Exercita-ti acea parte a creierului care nu obisnuieste sa actioneze cum ti-ai fi dorit in mod normal.

PEȘTI

Un proiect creativ, poate unul care ar putea sa te ajute sa castigi bani, ar putea foarte bine sa fie in centrul atentiei tale de astazi. Poate ca ai avut ceva de scris sau intentionai sa predai la o clasa. Poate doresti sa te gandesti la idee, daca nu ai facut-o deja. Energiile tale fizice si mentale sunt mari. Succesul este puternic indicat daca incepi rularea ideii.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1568
Populația:
535 locuitori

Tăura Veche este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Satul are o suprafaţă de circa 1.28 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 7.24 km. Din componenţa comunei fac parte localităţile Tăura Veche și Tăura Nouă. Satul Tăura Veche se află la distanța de 24 km de orașul Sîngerei și la 116 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 535 de oameni. Localitatea a fost menționată documentar în anul 1568 cu denumirea Tăuri.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.