08 decembrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1305
Horoscopul pentru 9 decembrie 2022
08 decembrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1305

Horoscopul pentru 9 decembrie 2022

Berbec

Astăzi, puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare, de a aborda lucrurile diferit și de a face schimbări și îmbunătățiri. Gusturile dumneavoastră pot fi ieșite din comun sau vă puteți simți depășiți de dorința de a face sau a experimenta ceva nou. Cu siguranță, dacă metodele vechi nu sunt satisfăcătoare, este timpul să schimbaţi puțin lucrurile. S-ar putea să decideți să faceți o achiziție interesantă sau neobișnuită sau să vă dedicați unui proiect neconvențional. Descoperirile pot fi făcute pe linii financiare, deoarece această aliniere are loc în sectorul dumneavoastră de venituri și bunuri. Cheltuielile impulsive pot fi problematice acum, dar, pe de altă parte, s-ar putea să vă împiedicați de o descoperire fabuloasă. Conexiunile cu ceilalți vă pot inspira în viața dumneavoastră creativă sau de afaceri. Poate fi, de asemenea, un moment bun pentru recunoașterea nevoii de a renunţa la anumite lucruri care vă aglomerează viața, iar eliminarea lucrurilor poate fi eliberatoare.

Taur

Astăzi, vă veți simți deosebit de înviorați sau veți căuta experiențe care vă vor face să vă simțiți proaspeți și plini de energie. Pot exista surprize legate de bani, muncă sau dragoste. Pofta de mai mult în viață vă poate conduce în direcții noi și interesante. Ziua este despre a merge mai departe și a îmbrățișa schimbarea și creșterea și puteți face câteva descoperiri fascinante, în special legate de personalitatea sau imaginea dumneavoastră. Luna se mută în sectorul dumneavoastră de creativitate și se armonizează cu Venus, stimulându-vă și mai mult magnetismul. Dacă vă doriți foarte mult ceva, astăzi există toate şansele să obţineți fără prea mult efort sau prea mari investiţii. Trebuie doar să fiți suficient de înţelepți, încât să vă bucurați de tot ce are viaţa de oferit.

Gemeni

În această zi, gravitați în jurul situațiilor potrivite care vă ajută să avansați. Venus se aliniază cu Uranus în sectorul dumneavoastră de confidențialitate, indicând o trezire a ochiului dumneavoastră interior sau a sentimentelor dumneavoastră mai profunde în legătură cu o problemă. Ceva care se întâmplă astăzi poate duce la amintiri uitate sau sentimente neașteptate. Poate exista o atracție sau sunteți inspirați și motivați de un secret comun sau de un moment special. O dragoste trecută, indiferent dacă este o persoană sau un interes, poate deveni deodată mai relevantă astăzi. Este posibil să agitați situația doar puțin, iar rezultatele pot fi fascinante. Indiferent dacă sentimentele sunt noi sau reînnoite, s-ar putea să vă bucurați să le descoperiți astăzi.

Rac

Tranzitele de astăzi favorizează conectarea ta cu intuiția. O aliniere Venus-Uranus tinde să-ți însuflețească interacțiunile cu prietenii sau familia. Te poți simți fericit, detașat de o chestiune care te-a afectat în trecut. Prietenia poate aduce astăzi surprize sau ai putea vedea un prieten într-o lumină nouă. Este un moment excelent pentru explorare la nivel social sau cu idei, visuri și planuri noi. Este înțelept să verificați temeinic când faceți alegeri, nu doar să reacționați instinctiv.

Leu

Energiile de astăzi sunt creative, îți îmbunătățesc viziunea, dragă nativule din zodia Leu. Ziua de azi aduce o anumită emoție, schimbare sau stimulare (poate chiar o anumită agitație) legată de muncă, relații și reputație. Creativitatea și unicitatea dumneavoastră pot fi expuse sau poate exista un progres în proiect, aventură sau relație. Conectarea cu un partener sau împărtășirea ideilor cu cineva apropiat poate fi, de asemenea, plină de satisfacții astăzi. Sentimentele au loc brusc și plăcut. Luna se mută astăzi în sectorul resurselor dumneavoastră, consolidând accentul pe bani sau afaceri. Sunteți într-o formă bună pentru a înţelege valoarea lucrurilor și sunteți gata să îmbunătăţiţi ceea ce faceți.

Fecioară

Este un moment bun, nu numai să recunoașteți, dar și să vă îmbrățișați nevoia de schimbare și progres, dragi nativi Fecioară. Sunteţi deschiși la noi idei, interese sau experiențe care vă încurajează să trăiți mai liber, iar totul se întâmplă organic sau ușor. Acest tranzit încurajează un mod mai deschis și mai liber de a vă exprima. Este o zi extrem de favorabilă pentru studii și evenimente sociale sau culturale. Vă puteți simți emoționați pe măsură ce vă treziți la un nou nivel de înţelegere. Recompensele sunt excelente pentru a vă deschide social și a vă asuma mai multe riscuri creative sau personale. Oameni neobișnuiți și interesanți sunt atrași acum, iar entuziasmul dumneavoastră poate fi captivant, inspirându-i pe ceilalți din jurul dumneavoastră. Luna se mișcă în zodia dumneavoastră și vă puteți simți deosebit de confortabil și sunteți fericiți în propria dumneavoastră piele.

Balanță

Vă îndreptați atenția către domenii ale vieții care ar putea necesita unele schimbări, actualizări și o abordare mai progresivă, dragi nativi Balanță. Nevoia bruscă de a împinge granițele poate acum fi puternică şi de actualitate. Țineți-vă mintea și inima deschise și vedeți unde vă conduc! Este posibil să fie nevoie să vă scoateți puțin din zona dumneavoastră de confort pentru a obține ceea ce vreți sau ce merită, dar rezultatele pot fi fantastice. Este timpul să fiți îndrăzneți în a vă îngriji pe dumneavoastră înșivă și nevoile dumneavoastră, dar poate fi cel mai bine să păstrați deciziile mai importante pentru un moment viitor în care vă procesați sentimentele. Mercur este pe cale să schimbe direcțiile și este posibil să nu aveți toate informațiile de care aveți nevoie. Este posibil să aveți o revelație despre bani, afaceri sau un atașament.

Scorpion

Poate vă este greu să tolerați rutina astăzi, dragi nativi Scorpion, deoarece puteți avea dorința de a vă împinge limitele obișnuite. S-ar putea să descoperiți zone din viața dumneavoastră care ar beneficia de o abordare mai progresivă sau un suflu nou. Venus se aliniază cu Uranus în sectorul parteneriatului dumneavoastră, iar acest lucru poate stârni lucrurile. S-ar putea să râdeți la schimbări sau abordări noi, în special în relațiile dumneavoastră sau acesta poate fi un moment pentru atragerea acestui tip de energie în viața dumneavoastră prin intermediul altora – cineva poate aduce schimbări sau experiențe noi în viața dumneavoastră. Poate fi o perioadă de activități spontane și atracții puternice sau bruște. Dacă ați fost nemulțumiți de un aspect al vieții dumneavoastră, acum este timpul să lucrați la îmbunătățirea acestuia.

Săgetător

Nevoia de schimbare devine evidentă odată cu conjuncția Venus-Uranus de astăzi, dragi nativi Săgetător. Această întâlnire a planetei iubirii și plăcerii cu planeta schimbării și a emoției are loc în sectorul sănătății, muncii și obiceiurilor și pot exista unele dezvoltări sau întreruperi neașteptate care duc la o gândire nouă. Aveți înclinație spre ceva diferit, unic și interesant. Veți vedea unde viața poate suferi unele modificări semnificative. O descoperire într-o relație sau o metodă de muncă sau de sănătate este posibilă acum, pe măsură ce vă deschideți abordărilor noi. În mod alternativ, este posibil să întâlniți pe cineva special prin urmărirea rutinei zilnice. Accesați intuiția cu privire la efectuarea modificărilor, deoarece încearcă să vă spună ceva.

Capricorn

Venus și Uranus se aliniază astăzi în sectorul de romantism și creativitate, dragi nativi Capricorn, și vă inspiră să faceți schimbări. Dacă ați avut sentimente care au nevoie de eliberare, veți găsi un canal pentru exprimare acum. Dragostea poate aduce astăzi surprize și s-ar putea să simţiți emoții pe care le-ați pus anterior deoparte. Alinierea Venus-Uranus vă ajută să vă detașați suficient pentru a vă bucura mai pe deplin. Apelați la intuiţia dumneavoastră pentru a lua în considerare ce trebuie să se schimbe. S-ar putea să captați atenția persoanelor care nu v-au observat anterior. Inhibițiile dumneavoastră obișnuite la nivel social sau creativ pot scădea și vă puteți simți plăcut implicați sau dispuși să vă asumați un risc mic.

Vărsător

Alinierea Venus-Uranus de astăzi poate înlătura unele inhibiții și vă poate ajuta să vă implicați în activităţile care au nevoie de intuiţia dumneavoastră. Sunteți mai puțin atașați de trecut și reușiți să scăpați de ceva de care nu mai aveți nevoie, fiind foarte probabil să vă simțiți mult mai eliberat. Nevoia de mai multă libertate în viața personală este reală, iar astăzi este o zi favorabilă luptei pentru a vă recâștiga libertatea şi entuziasmul. Timpul dedicat casei și familiei poate trezi apetitul pentru o activitate spontană, un capriciu sau o decizie de a face schimbări și îmbunătățiri sufletești.

Pești

O aliniere Venus-Uranus care se produce astăzi vă poate inspira să faceți schimbări fericite, dragi nativi Pești, sau vă poate aduce energie de viitor şi faceţi alegeri care vă inspiră. Ziua de astăzi este un stimulent suplimentar pentru a îmbunătăți viața dumneavoastră. Ar fi o idee bună să țineți urechile deschise, deoarece puteți auzi ceva care vă inspiră să faceți schimbări esențiale. Sunteți gata să începeți activităţi noi, să transformați un colț uitat într-un loc inspirator, să încercați lucruri noi și să abordați relațiile în mod diferit. Surprizele plăcute sau chiar noi prietenii sau iubiri pot rezulta din călătorii scurte și activități de învățare. Este timpul să căutați diferite modalități de a vă exprima și a vă conecta cu un scop mai înalt. Poate exista ceva publicat, exprimat sau promovat care vă ajută să vă faceți un plan de acţiune...

Sursa: yve.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1898
Populația:
272 locuitori

Alexăndreşti este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cucuieţii Vechi, Cucuieţii Noi, Ivăneşti și Alexăndreşti. Localitatea este situată la distanța de 13 km de orașul Rîșcani și la 198 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituia 272 de oameni. Satul Alexăndrești a fost menționat documentar în anul 1898.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.