11 iunie 2019, 01:00 Caleidoscop views 21812
11 iunie 2019, 01:00 Caleidoscop views 21812

Cum vor arăta oamenii peste 100.000 de ani


Foto: gandul.info

Oamenii s-au schimbat pe parcursul timpului, mai ales în privinţa înfăţişării. Bazîndu-se pe ideea de continuitate, oamenii de ştiinţă au analizat cum vor arăta oamenii peste 100.000 de ani, scrie gandul.info cu referire la Daily Mail.

Spre deosebire de strămoşii noştri, oamenii au acum creierul de trei ori mai mare, mărindu-se totodată şi capul. Un grup de cercetători de la Universitatea Washington a făcut o simulare pe calculator pentru a ilustra cum vor arăta chipurile oamenilor în următoare sută de mii de ani. Mai mult, aceştia susţin că oamenii îşi vor putea controla corpul şi, implicit, trăsăturile. 

Astfel, potrivit sursei citate, indivizii vor arăta aşa cum îşi doresc, avînd caracteristici pe care acum le consideră atrăgătoare: nasul mai drept, ochii mai mari şi o simetrie perfectă. În plus, pielea va fi mai pigmentată, ca urmare a radiaţiilor solare, iar nările se vor lărgi, pentru a putea respira mai bine.

Sursa: gandul.info

Cuvinte cheie:

viitor , om , studiu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1814
Populația:
14 locuitori

Valea este un sat din cadrul comunei Cremenciug, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Soroca și la 184 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 14 oameni. Satul Valea a fost menționat documentar în anul 1814.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.