19 iunie 2020, 17:00 Caleidoscop views 23462
19 iunie 2020, 17:00 Caleidoscop views 23462

Cum sînt femeile în funcție de grupa sanguină


Foto: perfecte.md

Masahiko Nomi a dovedit științific, încă din anul 1940, că fiecare grupă are caracteristici care inflențează comportamentul. Grupa sanguină este foarte importantă atît în viața amoroasă cît și în compatibilitatea de cuplu.

Grupa A. Femeile cu grupa A au imaginație amoroasă debordantă, adoră poveștile de dragoste, aventurile, pasiunea, neincrezătoare, timide, pudice, le e teamă să se îndrăgostească, dar sînt soții bune și au multă dragoste de dăruit. 

Grupa B. Cele care sînt în această grupă sînt dinamice, extravagante, optimiste și inventive, le place viața de familie dar nu le plac regulile, restricțiile și sînt genul de persoane care trăiesc clipa și zburdă din floare în floare pînă se hotărăsc să aibă o relație stabilă.

 Grupa AB. Femeile cu grupa AB sînt pline de imaginație, romantice, fascinează bărbații, dar sînt dificil de cucerit, cînd au o relație sînt fidele și devotate, sînt soții bune.

Grupa 0. Extrovertite, pline de farmec, convingătoare, posesive și geloase, fidele în cuplu, adepte ale vieții de familie. Uneori prea ambițioase. Femeile cu grupa sanguină 0 sînt dinamice și lipsite de complexe sau inhibiții, sînt pasionale și acordă importanță sexualității.

 

Sursa: perfecte.md

Cuvinte cheie:

femei , caracter

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1921
Populația:
38 locuitori

Fedoseevca este un sat din cadrul comunei Carmanova din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Grigoriopol și la 73 km de Chișinău. Populaţia satului Fedoseevca alcătuia 38 de oameni în anul 2006. Satul Fedoseevca a fost înființat în anul 1921.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.