12 februarie 2015, 15:39 Sport views 10163
Scandal în tenisul moldovenesc. Maxim Dubarenco nu va mai evolua pentru Moldova (VIDEO)
Foto: pentruea.md
12 februarie 2015, 15:39 Sport views 10163

Scandal în tenisul moldovenesc. Maxim Dubarenco nu va mai evolua pentru Moldova (VIDEO)

Scandal în tenisul moldovenesc. Maxim Dubarenco a anuntat ca nu va mai evolua pentru Moldova, daca federatia nu-i va plati banii pentru meciul cu Danemarca din Cupa Davis. Presedintele forului de tenis, Marina Tauber a declarat ca va rezolba aceasta problema.

Maxim Dubarenco a trimis o scrisoare la federația de tenis în care anunță că nu se va prezenta la meciul cu Ungaria din Cupa Davis daca nu va încasa primele pentru partida cu Danemarca. Duelul cu danezii a avut loc in luna septembrie a anului trecut. Dubarenco sustine ca trebuia sa primeasca banii inca in luna octombrie.

"Asta ca într-o zi să spui că eu mai mult nu lucrez pentru federaţia moldovenească din cauza că aceste lucruri nu se fac într-o zi, dar la noi aşa şi s-a întâmplat într-o zi. Cu Maxim eu din păcate nu am vorbit că el la moment nu se află în ţară. Noi o să rezolvăm această problemă. La moment suntem în discuţii. Noi avem o atitudine pozitivă faţă de sportivul Maxim Dubarenco", a spus președintele FTM, Marina Tauber.

Deocamdată, Maxim Dubarenco nu se gândeşte să reprezinte o altă ţară.

"Aceasta va fi o pierdere foarte mare pentru ţara noastră, pentru fanii tenisului, pentru federaţia de tenis pentru cei care au avut încredere în federaţia noastră şi în sportul nostru. Sper că noi nu o să ajungem la tema aceasta neplăcută", a adăugat președintele FTM, Marina Tauber.

In varsta de 21 de ani, Dubarenco este considerat al doilea cel mai mai valoros tenisman moldovean, dupa Radu Albot. El ocupa locul 385 in clasamentul mondial.

Sursa: www.prime.md

Cuvinte cheie:

scandal , tenis , moldovenii , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
391 locuitori

Mîndra este un sat din cadrul comunei Ratuş, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 13 km de oraşul Teleneşti şi la 78 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 391 de oameni. Satul Mîndra a fost înființat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.