20 februarie 2017, 17:25 Sport views 3388
O nouă victorie pentru „voievozi”  (Foto)
20 februarie 2017, 17:25 Sport views 3388

O nouă victorie pentru „voievozi” (Foto)

Pe data de 18-19 februarie în municipiul Bălţi a avut loc Turneu Naţional la Muay Thai, organizat de Asociaţia de Kickboxing şi Muay Thai din Bălţi şi Clubul Sportiv „Adrenalin Gym".

La această frumoasă competiție au participat circa 120 de sportivi din diferite regiuni ale ţării.

Pentru prima dată la o asemenea probă au concurat 9 sportivi de la Federaţia "Voievod", care au avut o evoluţie destul de bună, cîştigînd trei medalii de aur, cinci de argint şi una de bronz.

Cea mai bună evoluţie au avut-o sportivii: Bucliş Bogdan la categoria de 32 kg, Niţa Vasile 75 kg, învingînd prin nokaut şi desigur Deleu Nicolae la categoria 56 kg, care s-a clasat, de asemenea, pe locul 1.

Pentru sportivii „voievozi" această competiţie a fost o experienţă utilă în formarea lor ca sportivi de performanţă, deoarece au avut ca adversari luptători destul de experimentaţi.

„Voievozii" sînt motivaţi să participe la diferite turnee, la diferite probe sportive, care au tangenţe cu stilul de Lupta Naţională „Voievod", pentru a căpăta mai multă experienţă şi a reprezenta demn Republica Moldova la competiţiile europene şi mondiale, care se vor desfăşura în curînd.

Cuvinte cheie:

sport , Voievod , turneu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1812
Populația:
1157 locuitori

Dahnovici este un sat din cadrul comunei Bobeica, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Hîncești și la 53 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1157 de oameni. Satul Dahnovici a fost menționat documentar în anul 1812.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.