19 martie 2017, 12:00 Sport views 5341
Moldoveanca Arina Gamretskaia, campioana unui turneu de tenis
19 martie 2017, 12:00 Sport views 5341

Moldoveanca Arina Gamretskaia, campioana unui turneu de tenis

După o evoluție de succes în cadrul primului turneu ITF / TE Development Championships, unde Arina Gamretskaia a ocupat locul trei la proba de simplu și a câștigat proba de dublu, sportiva noastră a înregistrat un rezultat și mai impesionant la al doilea turneu. Jucătoarea de tenis din Moldova, discipolă a Școlii Sportive Specializate de Tenis, a cucerit titlul de campioană la proba de simplu.

În etapa finală a competiției, Arina Gamretskaia s-a impus în fața reprezentantei Turciei, Ozlem Uslu, cu scorul de 7:5, 6:3. Acest rezultat excelent garantează faptul că Arina va face parte din echipa internațională ITF / Tennis Europe 14&Under Touring Team, care în iulie - august va participa la o serie de turnee prestigioase în Europa, conform unui comunicat al FTM.

Menționăm că, pe lângă Arina Gamretskaia, turneul ITF / Tennis Europe Development Championships a fost câștigat doar de o singură jucătoare de tenis din Moldova – Vitalia Stamat.

În componența echipei naționale a Moldovei U14, care a evoluat în cadrul ITF / Tennis Europe Development Championships, cu excepția Arinei Gamretskaia, se află Cristina Sosnovschi (locul 9 la primul turneu și locul 12 – la al doilea), Bogdan Boclincă (locul 17 la primul turneu, locul 10 – la al doilea) și Maxim Cazac (locul 18 la primul și al doilea turneu). Echipa a fost condusă de Andrei Andreev, coordonator național U14.

Sursa: www.realitatea.md

Cuvinte cheie:

tenis , sport , turneu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1645
Populația:
1953 locuitori

Stolniceni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Stolniceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Hîncești și la 54 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1953 de oameni. Satul Stolniceni a fost menționat documentar în anul 1645.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.