20 septembrie 2017, 15:30 Sport views 4919
Moldova va fi reprezentată de trei sportivi la turneul de taekwondo din Maroc
20 septembrie 2017, 15:30 Sport views 4919

Moldova va fi reprezentată de trei sportivi la turneul de taekwondo din Maroc

Republica Moldova va fi reprezentată de trei sportivi, Aaron Cook, frații Stepan și Vadim Dimitrov, la turneul internațional de taekwondo G-4 de la Rabat (Maroc), au informat astăzi surse din cadrul Federației naționale de profil.

"Frații Dimitrov, însoțiți de primul lor antrenor Mircea Bețian, au plecat ieri la turneu. Aaron Cook va sosi la competiție din Marea Britanie. Toate cheltuielile legate de deplasare sînt suportate de Ministerul Tineretului și Sportului și Federație", a declarat astăzi pentru Agenție vicepreședintele Federației moldovenești de taekwondo, Valentin Conev.

Stepan Dimitrov este campion european (2014, Baku) și împreună cu fratele său, Vadim, s-a antrenat timp de 12 ani pînă în 2015 sub îndrumarea lui Mircea Bețian. Britanicul naturalizat Aaron a obținut anul curent cea mai mare performanță în sportul moldovenesc, medalia de bronz la Campionatul Mondial (Muju).

Turneul de la Rabat va începe mîine și se va încheia pe 24 septembrie.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

turneu , taekwondo , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
0 locuitori

Armanca este o localitate dispărută din raionul Rîșcani. Aflată anterior în componența satului Vasileuți, amplasată la o distanță de 7 km de orașul Rîșcani și la 176 km de Chișinău. Satul a fost întemeiat la mijlocul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.