30 octombrie 2017, 11:55 Sport views 16140
Dansatorii noștri cei mai buni la dans sportiv (Video)
30 octombrie 2017, 11:55 Sport views 16140

Dansatorii noștri cei mai buni la dans sportiv (Video)

Dansatorii moldoveni, Anna Matus și Gabriel e Goffredo, au cîștigat medalii de aur la turneul de dans sportiv internațional desfășurat la Moscova, rapoartează «Первый канал».

Cuplul moldovenesc a ocupat primul loc în programul latino-american, inclusiv în cea mai prestigioasă categorie — «Grand Slam». Locul doi a fost cîștigat de un cuplu din Rusia Armen Tsaturyan și Svetlana Gudyno.

La concurs au participat reprezentanți din 40 de țări.

În luna iulie a acestui an, cuplul Anna Matus și Gabriele Goffredo au cîștigat aurul în categoria dansurilor latino-americane la Jocurile Mondiale-2017. Și în 2016 au primit medalii de aur la Campionatele Mondiale în programul latino-american în rîndul adulților. Tot anul trecut, Asociația Internațională a Jocurilor Mondiale (IWGA) a recunoscut că cuplul moldovean Goffredo și Matus sînt cei mai buni sportivi ai lunii.

Sursa: rtr.md

Cuvinte cheie:

Dansuri , sport , turneu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1884
Populația:
2011 locuitori

Hîrtop este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Hîrtop, Prisaca și Ialpug. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Cimislia și la 137 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2011 locuitori. Satul Hîrtop a fost menționat documentar în anul 1884.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.