16 iulie 2018, 16:45 Sport views 3448
Medalii pentru doi tineri moldoveni la Cupa Europei la judo
16 iulie 2018, 16:45 Sport views 3448

Medalii pentru doi tineri moldoveni la Cupa Europei la judo

Cornel Andrieș și Victor Șterpu au obținut fiecare cîte o medalie de bronz la Cupa Europei la judo printre juniori, care s-a desfășurat în Ungaria.

Tinerii au evoluat în categoria de greutate 73 kg și s-au duelat în turul trei, unde cîștigul i-a aparținut lui Cornel Andrieș. În semifinale, Andrieș a fost învins de ungurul Endre Gunics, care a fost desemnat campion, dar în meciul pentru medalia de bronz a dispus de italianul Mattia Prosdocimo.

La rîndul său, Victor Șterpu a avut nevoie de două victorii în recalificări pentru a ajunge să se lupte pentru medalia de bronz. În ultimul meci, el a trecut de românul Răzvan Bodea.

Moldova a fost reprezentată în Ungaria de 8 sportivi. Ion Nacu s-a clasat pe locul 7, Eugen Matveiciuc – 9, Petru Pelivan – 9. Au mai evoluat Adil Osmanov, Vadim Rudii și Vadim Zaharia. În clasamentul pe medalii, Moldova a ocupat locul 14.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

judo , medalie , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
388 locuitori

Alexeevca este un sat din cadrul comunei Svetlîi, UTA Găgăuzia. Localitatea se află la distanța de 38 km de municipiul Comrat și la 142 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 388 de oameni. Satul Alexeevca a fost menționat documentar în anul 1913.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.