12 septembrie 2018, 14:15 Sport views 9052
Moldova a obținut primul punct în Liga Națiunilor
12 septembrie 2018, 14:15 Sport views 9052

Moldova a obținut primul punct în Liga Națiunilor

Naţionala de fotbal a Moldovei a obţinut primul punct în Liga Naţiunilor. Tricolorii au remizat la Chişinău cu echipa din Belarus, scor 0-0.

Moldova a ratat cîteva ocazii bune prin Nicolăescu, Ioniță, Damașcan și Epureanu. De partea cealaltă, bielorușii n-au reușit să-l învingă pe portarul Coșelev, care a avut două parade.

„Vom introduce jucători tineri și vom progresa. Trebuie să avem răbdare", a declarat la conferința de presă selecționerul naționalei Moldovei, Alexandru Spiridon.

În celălalt meci al grupei a doua a Ligii D, Luxemburgul a învins în deplasare San Marino cu 3-0. Astfel, după două etape disputate, selecționtata Moldovei se află pe locul trei, cu un punct la activ. Tricolorii vor disputa următoarea partidă pe 12 octombrie la Chișinău, cu San Marino.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

sport , fotbal

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1508
Populația:
2000 locuitori

Duşmani este un sat şi comună din raionul Glodeni. Duşmani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la distanța de 6 km de orașul Glodeni și la 175 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2000 de oameni. Satul Dușmani a fost atestat documentar în anul 1508.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.