11 octombrie 2018, 16:40 Sport views 9891
Veaceslav Gojan se retrage din sportul de performanță
11 octombrie 2018, 16:40 Sport views 9891

Veaceslav Gojan se retrage din sportul de performanță

Unul din cei mai buni boxeri moldoveni din toate timpurile, Veaceslav Gojan, și-a anunțat retragerea oficială din sportul de performanță.

"Am decis că a sosit timpul, la 35 de ani împliniți, să mă retrag din sportul de performanță. Am obținut, practic, cu mici excepții, aproape tot ce mi-am dorit și a venit ora cînd trebuie să mă retrag din ring", a declarat astăzi pentru agenție redutabilul performer.

"Îi vom organiza o petrecere frumoasă la campionatul național care se va desfășura pe 17-21 octombrie, la baștina lui Veaceslav Gojan, satul Grimăncăuți (Briceni). Am invitat la eveniment personalități notorii din sportul moldovenesc și viața social-politică", a specificat antrenorul emerit Petru Caduc.

Veaceslav Gojan s-a născut pe 18 mai 1983 la Grimăncăuți (Briceni) şi este campion național de 15 ori.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

box , personalitati , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1654
Populația:
982 locuitori

Podgoreni este un sat şi comună din raionul Orhei. Podgoreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Orhei și la 66 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 982 de oameni. Satul Podgoreni a fost menționat documentar în anul 1654.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.