15 noiembrie 2018, 15:00 Sport views 10364
Diplomă de Onoare din partea preşedintelui ţării pentru sportivii Federației „Voievod”
15 noiembrie 2018, 15:00 Sport views 10364

Diplomă de Onoare din partea preşedintelui ţării pentru sportivii Federației „Voievod”

Astăzi, 15 noiembrie, şeful statului, Igor Dodon s-a întîlnit cu grupul de sportivi ai Federației de Luptă Națională „Voievod” care au obținut rezultate frumoase la Campionatul Mondial de Arte Marțiale Unificate 2018, desfășurat în perioada 30 octombrie - 4 noiembrie, în Italia, comunică Noi.md.

Preşedintele ţării le-a mulţumit sportivilor pentru rezultatele bune cu care au venit acasă şi, în semn de apreciere a meritelor, le-a înmînat Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova.

"Am transmis sincere felicitări antrenorilor și sportivilor pentru munca enormă depusă întru obținerea unor asemenea performanțe și le-am mulțumit pentru faptul că ne reprezintă țara la cel mai înalt nivel, în cadrul numeroaselor competiții internaționale la care au participat pe parcursul a 11 ani de activitate", a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Şeful statului le-a dat asigurări sportivilor că vor avea parte în continuare de susținere deplină din partea administrației prezidențiale, menționînd că va aprecia și în continuare persoane care contribuie la promovarea imaginii Republicii Moldova peste hotare.

Amintim că, săptămîna trecută, sportivii Federației de Luptă Națională „Voievod” au revenit acasă din Italia, unde au participat la Campionatul Mondial de Arte Marțiale Unificate 2018 şi de la care au venit cu nouă medalii, dintre care șase de aur, două de argint și una de bronz. Lotul Federației a fost reprezentat de șapte sportivi în frunte cu antrenorul și vicepreședintele federației, Oleg Sclifos.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , diploma , Voievod

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1792
Populația:
150007 locuitori
Logo

Tiraspol este un municipiu din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea este situată pe malul stîng al Nistrului la o distanță de 73 km de Chișinău. Conform datelor din 2010 orașul avea o populație de 150007 locuitori. Orașul Tiraspol a fost întemeiat în anul 1792.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.