21 decembrie 2018, 10:45 Sport views 12781
Cei mai buni boxeri din Moldova au fost premiați (Video)
21 decembrie 2018, 10:45 Sport views 12781

Cei mai buni boxeri din Moldova au fost premiați (Video)

În ajunul Anului Nou, Federația de Box din Republica Moldova a făcut totalurile și i-a premiat pe cei mai buni pugiliști din țara noastră.

Conform spuselor preşedintelui Federaţiei de Box din Moldova, Vasile Chirtoca, anul acesta a fost unul plin de evenimente frumoase şi victorii pentru boxerii moldoveni, din acest motiv Federația a luat decizia de a-i premia pe acei, care s-au evidențiat.

„Ne bucurăm pentru performanțele și medaliile aduse acasă de către sportivii noștri, iar din acest motiv la sfîrșit de an ne-am adunat aici ca să le oferim cîte un premiu bănesc și cîte un cadou", a spus Vasile Chirtoca.

În cadrul evenimentului au fost premiaţi cei mai buni pugilişti, care au adus acasă medalii de bronz şi argint. Potrivit lui Anatolii Kaigorodov, anul 2018 a fost un an bun, în care sportivii moldoveni au demonstrat încă o dată că poți avea rezultate bune, muncind. Iar în anul care vine boxerii se pregătesc pentru noi competiții. De menționat că premiați au fost atît cei mai buni sportivi, cît și antrenorii lor.

La categoria seniori a fost premiat Galagoț Dumitru din Grimăncăuți (antrenor Petru Caduc). La categoria tineri (19-22 de ani) a fost premiat Bucșa Dorin din Hîncești (antrenor Untilă Igor), (17-18 ani) a fost evidențiat Ursu Constantin din Chișinău (antrenor Ceban Tudor). La categoria junior (15-16 ani) a fost premiat Cebotari Vasilie din Tiraspol (antrenor Dovgopol Anatolie și Certîcovțev Maxim), pe cînd la categoria elevi (13-14 ani) de premiu s-a învrednicit Grigoruța Iurie din Chișinău (antrenor Cebanu Tudor).

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

box , premiu , decoraţie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1517
Populația:
1021 locuitori

Călimăneşti este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Călimăneşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Nisporeni și la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1021 de oameni. Satul Călimăneşti a fost menționat documentar în anul 1517.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.