26 decembrie 2018, 15:00 Sport views 13315
S-a desfăşurat Campionatul Moldovei „Voievod” 2018 (Foto)
26 decembrie 2018, 15:00 Sport views 13315

S-a desfăşurat Campionatul Moldovei „Voievod” 2018 (Foto)

Duminică, 23 decembrie, în capitală s-a desfăşurat Campionatul Republicii Moldova de Luptă Naţională „Voievod" 2018, consacrat Anului Ștefan Cel Mare și Sfînt, domnitor al Moldovei, sub patronajul preşedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon.

La eveniment au participat circa 150 de voievozi din 12 raioane ale ţării.

Scopul evenimentului este selectarea lotului naţional, completarea acestuia cu noi sportivi talentați, pentru participarea la campionatele internaționale din anul următor - 2019. În fiecare an această competiție întrunește din ce în ce mai mulți sportivi, care preferă să facă sport şi duc un mod de viaţă sănătos.

Deoarece sîntem în preajma sărbătorilor de iarnă, organizatorii competiției au creat o atmosferă de sărbătoare, invitîndu-l pe Moș Crăciun şi pe cîteva personaje din poveşti, care au oferit farmec sărbătorii.

La finalul competiției voievozii au fost premiați cu medalii, diplome şi daruri din partea lui Moș Crăciun.

Favoriții Campionatului Republicii Moldova 2018 au devenit sportivii antrenorului Școlii Sportive Criuleni şi a Clubului Voievod „Number One", Adrian Burunsus şi sportivii antrenorului Clubului Voievod „Maximus" Oleg Sclifos din Orhei.

Conducerea Federaţiei „Voievod" felicită sportivii cu rezultatele obținute pe parcursul întregului an competițional.

Menţionăm că acest eveniment este ultimul din programul de acțiuni, consacrat Anului Domnitorului Ștefan cel Mare și Sfînt.

În ajunul sărbătorilor de iarnă, fondatorul şi președintele Federației de Luptă Națională „Voievod", Nicolae Pascaru, le-a urat tuturor sportivilor, părinţilor, antrenorilor, arbitrilor – La Mulți Ani și multă Sănătate!

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Campionat , sport , Voievod

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1904
Populația:
302 locuitori

Hrubna Nouă este un sat din cadrul comunei Taxobeni, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 29 km de orașul Fălești și la 151 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 302 oameni. Satul Hrubna Nouă a fost înființat în anul 1904.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.