15 februarie 2019, 11:21 Sport views 13940
Moldova va participa la Universiada Mondială de iarnă
15 februarie 2019, 11:21 Sport views 13940

Moldova va participa la Universiada Mondială de iarnă

Sportivii moldoveni vor participa în premieră la Universiada Mondială de iarnă. Competiția va avea loc în perioada 2 - 12 martie a Krasnoiarsk (Rusia).

Reprezentanții din Moldova vor concura la biatlon. Delegația moldovenească va fi compusă din sportivii Valentina Mîrza, Nicolae Gaiduc, antrenorul Nadejda Bria și șeful de misiune, Vasile Revenco.

Decizia de a participa a fost aprobată la ultima ședință a executivului Federației Sportului Studențesc și a Veteranilor Sportului. Universiada Mondială de iarnă se va încheia pe 12 martie curent. Biatloniștii moldoveni vor intra în concurs pe 4 martie.

Pînă în prezent sportivii moldoveni au evoluat cu începere din 1995 la 12 ediții ale Universiadelor Mondiale de vară, iar în prezent se pregătesc pentru a concura la cea de-a 13-ea, care va avea loc anul acesta la Napoli (Italia).

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

sport , iarna

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
0 locuitori

Tiraspolul Nou este un oraș în Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 1 km de orașul Tiraspol și la 77 km de Chișinău. Orașul Tiraspolul Nou a fost înființat în secolul XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.