04 martie 2019, 15:05 Sport views 13610
Un sportiv moldovean a devenit vice-campion la lupte greco-romane
04 martie 2019, 15:05 Sport views 13610

Un sportiv moldovean a devenit vice-campion la lupte greco-romane

Luptătorul de stil liber din Moldova, Valentin Spicico, a obținut locul doi la campionatul Spaniei pe seniori de lupte greco-romane.

Competiția a avut loc în orașul Santiago de Compostela.

Sportivul moldovean în vîrstă de 17 ani a obținut 3 victorii, iar în lupta pentru primul loc a fost învins de un sportiv spaniol de 37 de ani. Astfel, Valentin a obținut medalia de argint și a devenit vice campion al Spaniei pe seniori la lupte greco-romane.

Sportivul este legitimat la clubul de lupte din Mostoles.

Amintim că, anterior tînărul sportiv a devenit Campion în Spania la lupte greco-romane între sportivi de pînă la 23 ani. Valentin a început să practice luptele greco-romane de la vîrsta de 11 ani. Și-a început cariera sa de sportiv în Chișinău la Liceul Internat Republican cu Profil Sportiv.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

Lupte greco-romane , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1545
Populația:
1009 locuitori

Pojăreni este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Pojăreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Ialoveni și la 28 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1009 oameni. Satul Pojăreni a fost menționat documentar în anul 1545.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.