22 aprilie 2019, 17:10 Sport views 12190
Medalia de aur a lui Dorin Bucșa (Foto, Video)
22 aprilie 2019, 17:10 Sport views 12190

Medalia de aur a lui Dorin Bucșa (Foto, Video)

Între 16 și 20 aprilie, la Herson (Ucraina) s-a desfășurat tradiționalul Turneu Internațional de box "În memoria lui Nicolai Magner", cu participarea pugiliștilor din 10 țări.

Pe treapta superioară a piedestalului de onoare s-a ridicat medaliatul cu aur Dorin Bucșa din Hîncești, care a evoluat în categoria de greutate 60 kg. În calea-i spre final, el i-a învins pe ucrainenii Alexandr Solomennicov, Miroslav Concear și Alexandr Jelezneac. Bronzul în această categorie de greutate i-a revenit tiraspoleanului Victor Vacula, care în semifinală a cedat în fața adversarului lui Dorin din lupta finală. Și tiraspoleanul Andrei Kiriacov, care a evoluat în categoria de greutate 81 kg., prin decizia arbitrilor 2-3, a obținut medalia de bronz, în semifinală cedînd în luptă egală în fața stăpînului ringului Maxim Kots.

Chișinăuienii Alexandru Paraschiv (64kg) a pierdut în fața ucraineanului Janis Curilenco, iar Andrei Vreme (75kg) nu l-a putut bate pe australianul Luke Ghersbek. Boxerii din Hîncești Nicolae Bucșa (69kg) și Liviu Munteanu (91kg) au cedat ucrainenilor Mgher Oganean și, respectiv, Nikita Nesterenco. Bălțeanul Nicolae Bunescu (52kg) a pierdut în fașa algerianului Mohamed Flissi.

 

Sursa: boxing.md

Cuvinte cheie:

Dorin Bucșa , sport , medalie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
539 locuitori

Buzduganii de Jos este un sat din cadrul comunei Valea Mare, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Ungheni și la 115 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 539 de oameni. Satul Buzduganii de Jos a fost menționat documentar în anul 1772.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.