21 mai 2019, 18:40 Sport views 2456
Ravshanbek Umurzakov a apărat centura WBA Asia cîștigată în Moldova (Foto, Video)
21 mai 2019, 18:40 Sport views 2456

Ravshanbek Umurzakov a apărat centura WBA Asia cîștigată în Moldova (Foto, Video)

Boxerul profesionist de 25 de ani din Uzbekistan, Ravshanbek Umurzakov, care evoluează în categoria ușoară de greutate, a apărat recent centura WBA Asia, cîştigată în Moldova, și rămîne neînvins în ring pînă în prezent.

Astfel, pe 18 mai, la Ekaterinburg, acesta a disputat o luptă cu boxerul sud-african Anthony Moluzani. După cucerirea centurii WBA Asia, în cadrul Professional Boxing SHOW – un spectacol de amploare, care a avut loc, la Chişinău, la 13 aprilie, Ravshanbek Umurzakov, supranumit „Prințul", a obţinut 8 victorii în 8 lupte, 7 partide fiind cîştigate de el prin knock-out. În activul rivalului său, Anthony Moluzani, erau 11 victorii în 15 lupte, trei înfrîngeri și un meci încheiat la egalitate, cu 7 lupte pe care le-a cîștigat anticipat.

Bătălia de 10 runde din Ekaterinburg, pe 18 mai, a fost cîștigată printr-o decizie unanimă a arbitrilor de către Ravshanbek Umurzakov, care şi-a apărat astfel titlul de Campion WBA Asia, rămînînd neînvins în ring. Experții cred că acest băiat, care a debutat pe ringul profesionist la 12 decembrie, 2017, într-un an sau doi va lupta pentru un titlu mondial!

Sursa: boxing.md

Cuvinte cheie:

box , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1955
Populația:
48 locuitori

Piteşti este un sat din cadrul comunei Beştemac, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Leova și la 83 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 48 de oameni. Satul Pitești a fost înființat în anul 1955.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.