15 septembrie 2019, 10:15 Sport views 4484
Boxerul rus a cîștigat în fața celui moldovean? Hotărîți singuri (Video)
15 septembrie 2019, 10:15 Sport views 4484

Boxerul rus a cîștigat în fața celui moldovean? Hotărîți singuri (Video)

În cea de-a doua rundă a campionatului mondial de box de la Ekaterimburg, discipolul antrenorului din Chișinău, Iurie Paraschiv, Alexandru Paraschiv s-a întîlnit față în față cu boxerul rus Ilya Popov.

Sportivul moldovean a avut o prestație foarte bună în cadrul luptei. Acesta în mod evident, a cîștigat prima rundă, trimițînt rivalul său în knockdown. Cu toate acestea arbitrul nu a luat în calcul acest lucru, iar în cea de-a doua și a treia rundă s-a bătul egal cu boxerul rus.

Potrivit părerior mai multor experți, oferite pentru portalul nostru de știri, lupta a fost cîștigată de Alexandru paraschiv. Printr-o ciudată coincidență, toți arbitrii au conferit victoria gazdei campionatului și anume boxerului rus. Oferim vizitatorilor portalului nostru să urmărească această luptă și să tragă singuri concluziile...

Sursa: boxing.md

Cuvinte cheie:

box , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1811
Populația:
12 327 locuitori

Congaz este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Congaz este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 23 km de municipiul Comrat și la 125 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia constituia 12 327 de oameni. Satul Congaz a fost menționat documentar în anul 1811.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.