21 ianuarie 2020, 10:51 Sport views 3842
Un boxer moldovean va lupta în Irlanda
21 ianuarie 2020, 10:51 Sport views 3842

Un boxer moldovean va lupta în Irlanda

Pe 8 februarie 2020, moldoveanul Igor Moșneaguța va mai avea o luptă în cariera sa de boxer profesionist. Adversarul său va fi irlandezul David Wogan. Se știe că lupta va avea loc în Irlanda.

Igor Moșneaguța este unul dintre primii sportivi moldoveni care a primit licența de boxer profesionist din partea Federației de Box din Republica Moldova. După obținerea acestei licențe, Igor Moșneaguța a semnat un contract cu compania de promovare IBC Promotions, care este prima organizație din țară care deține licență de promotor, emisă de Federația de Box din Moldova.

Reamintim că, în aprilie 2019, Igor Moșneaguța a participat la marele eveniment sportiv PROFESSIONAL BOXING SHOW, care s-a desfășurat la Chișinău. Atunci sportivul moldovean a obținut o victorie sigură în lupta împotriva boxerului lituanian Buslis Carolis.

Sursa: boxing.md

Cuvinte cheie:

box , sport , Irlanda

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1864
Populația:
3111 locuitori

Satul Costuleni este un sat și comună din raionul Ungheni. Costuleni este unicul sat din comuna cu același nume. Este amplasat la o distanţă de 18 km de oraşul Ungheni şi la circa 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 3111 oameni. Satul Costuleni a fost întemeiat în anul 1864.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.