16 aprilie 2020, 11:03 Sport views 4036
Federația de Lupte Naționale „Voievod” organizează antrenamente online
16 aprilie 2020, 11:03 Sport views 4036

Federația de Lupte Naționale „Voievod” organizează antrenamente online

Sportivii federației de Lupte Naționale „Voievod” respectă regulile impuse de autorități și rămîn izolați în case. Chiar și așa, sportivii au hotărît să desfășoare antrenamente online, pentru a se menține în formă.

Într-o postare pe Facebook, antrenorul principal și vice-președintele „Voievod”, Oleg Sclifos, anunță despre începerea antrenamentelor online, la care fiecare iubitor de lupte poate participa.

Antrenorii clubului Maximus-Voievod vă invită la sport! Împreuna veți alege cel mai talentat antrenor, iar noi vom PREMIA săptămînal cel mai sîrguincios sportiv. Baftă tuturor! O minte sănătoasă într-un corp sănătos. Stăm acasă -facem mișcare!”, scrie Oleg Sclifos.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Voievod , sport , antrenament

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1806
Populația:
3391 locuitori

Beşghioz este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Beşghioz este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 47 km de municipiul Comrat și la 125 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 3391 de oameni. Satul Beşghioz a fost menționat documentar în anul 1806.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.