01 august 2020, 10:00 Sport views 4466
Un boxer moldovean, decorat cu Ordinul
01 august 2020, 10:00 Sport views 4466

Un boxer moldovean, decorat cu Ordinul "Gloria Muncii” (Foto)

Pentru munca depusă pe parcursul mai multor ani, succese semnificative în ringul internațional, promovarea sportului și a modului sănătos de viață, membrul selecționatei Moldovei la box, Dumitru Galagoț, a fost decorat cu Ordinul "Gloria Muncii".

Dumitru este multiplu campion al țării, medaliat cu argint la campionatul Europei, medaliat cu bronz la Universiada Mondială, cîștigător a două medalii de bronz la campionatele Uniunii Europene, cîștigător și premiat la mai multe turnee internaționale, este candidatul la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

 

Sursa: boxing.md

Cuvinte cheie:

decoraţie , box , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1431
Populația:
15624 locuitori
Logo

Edineţ este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Edineţ. Amplasat în nordul Republicii Moldova, oraşul Edineţ este situat la o distanţă de 200 km de Chișinău.  Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 15624 de locuitori. Localitatea este atestată documentar în anul 1431 cu numele Vedinţi, fiind întărită de către Alexandru cel Bun lui Cupcici vornic.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.