29 ianuarie 2021, 16:00 Sport views 2803
Comitetul Național Olimpic și Sportiv din R. Moldova, la 30 de ani
29 ianuarie 2021, 16:00 Sport views 2803

Comitetul Național Olimpic și Sportiv din R. Moldova, la 30 de ani

Comitetul Național Olimpic și Sportiv aniversează, astăzi, 30 de ani de la înființare.

„CNOS sărbătorește cu mîndrie trei decenii de activitate frumoasă și fructuoasă. Reprezentanții Mișcării Olimpice din Republica Moldova vor continua să persevereze și să depună o muncă asiduă în promovarea valorilor olimpice pentru asigurarea perpetuării succeselor olimpice în țara noastră”, se arată într-un comunicat de presă al CNOS.

Comitetul Național Olimpic a fost fondat la 29 ianuarie 1991, organizația a devenit membră a Comitetului Internațional Olimpic în 1993.

Primul președinte al Comitetului Olimpic a fost Efim Josanu, care, din păcate, s-a stins din viață, ieri, în urma complicațiilor provocate de noul coronavirus.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

sport , CNOS

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1698
Populația:
675 locuitori

Bobeica este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bobeica, Draguseni și Dahnovici. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Hîncești și la 50 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 675 de oameni. Satul Bobeica a fost menționat documentar în anul 1698.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.