20 mai 2021, 16:30 Sport views 3170
Cum se desfășoară Campionatul RM de box printre juniori de la Orhei
20 mai 2021, 16:30 Sport views 3170

Cum se desfășoară Campionatul RM de box printre juniori de la Orhei

La Orhei a început campionatul Moldovei de box printre juniorii de 15-16 ani și ne bucură cu lupte interesante. Luptele finale vor avea loc pe 22 mai, la ora 11.

După cum a declarat pentru NOI.md delegatul AIBA și al Federației de Box din Moldova, judecătorul de categorie internațională, Anatolii Caigorodov, Federația de Box a R. Moldova consideră acest Campionat drept unul de calificare pentru a-i identifica pe cei mai puternici boxeri, a căror echipă va reprezenta echipa națională a Moldovei la Campionatul European din luna iulie a acestui an, la Tbilisi.

"Prima zi a arătat că ne așteaptă lupte interesante, și juriul, noi cu toții facem tot posibilul pentru ca, campionatul să se desfășoare la un înalt nivel organizatoric și judiciar", a subliniat Anatolii Caigorodov.

La Campionatul de box al Moldovei pentru juniorii de 15-16 ani participă aproximativ 140 de boxeri din întreaga republică. Turneul se desfășoară la Orhei în perioada 19-22 mai pe ringul deschis al școlii sportive.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

sport , box , Campionat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1490
Populația:
2359 locuitori

Crasnoarmeiscoe este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Tălăiești și Crasnoarmeiscoe. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Hîncești și la 67 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2359 de locuitori. Satul Crasnoarmeiscoe a fost menționat documentar în anul 1490 cu denumirea Tălăiești.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.