07 iunie 2021, 14:30 Sport views 3213
Un boxer moldovean nu a putut cîștiga biletul la Jocurile Olimpice de la Tokyo
07 iunie 2021, 14:30 Sport views 3213

Un boxer moldovean nu a putut cîștiga biletul la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Boxerul moldovean, Alexandru Paraschiv, care a concurat la categoria de greutate 63 kg, nu a putut obține bilet la Jocurile Olimpice de la Tokyo, pierzînd în lupta cu boxer francez la Turneul Olimpic de calificare care a avut loc în Paris, scrie noi.md.

Potrivit Federația de Box din Moldova, în special, Alexandru Paraskiv a cadat în fața gazdei ringului, finalistului la ultima Olimpiadă și fostul campion mondial, Umiha Sofian, și nu a putut, astfel, obține bilet la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Trebuie de remarcat faptul că mai devreme la Jocurile Olimpice, boxerii moldoveni au cîștigat trei medalii, toate de bronz: Timofei Scriabin (1988, Seul), Vitalie Grușac (2000, Sydney) și Veaceslav Gojan (2008, Beijing).

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

box , Jocurile Olimpice , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
230 locuitori

Cotovca este un sat din cadrul comunei Carmanova din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Grigoriopol și la 73 km de Chișinău. Populaţia satului Cotovca alcătuia 230 de oameni în anul 2001. Satul Cotovca a fost întemeiat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.