29 iunie 2021, 11:00 Sport views 2530
Albot merge la Jocurile Olimpice de la Tokyo
29 iunie 2021, 11:00 Sport views 2530

Albot merge la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Cel mai bun jucător de tenis din Republica Moldova, Radu Albot, s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Acest fapt a fost confirmat de Comitetul Naţional Olimpic.

Aceasta e a doua participare a tenismanului Radu Albot la Jocurile Olimpice. În 2016, la olimpiada de la Rio, Albot a fost eliminat în runda a doua de croatul Marin Clinic.

Cea de-a 32-a ediţie a Jocurilor Olimpice va avea loc în perioada 23 iulie – 08 august. La competiţiile din acest an, ţara noastră a obţinut, deocamdată, calificări la şase probe de sport. Până acum, Republica Moldova a participat la şapte ediţii ale Jocurilor Olimpice de Vară.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Jocurile Olimpice , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
703 locuitori

Pohrebea este un sat din cadrul comunei Coşniţa, raionul Dubăsari. Localitatea se află la distanța de 1 km de orașul Dubăsari și la 61 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 703 oameni. Satul Pohrebea a fost menționat documentar în anul 1770.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.