04 august 2021, 13:30 Sport views 13257
Victorie istorică pentru Anastasia Nichita la Jocurile Olimpice
04 august 2021, 13:30 Sport views 13257

Victorie istorică pentru Anastasia Nichita la Jocurile Olimpice

Sportiva noastră a înregistrat un rezultat de excepție în cadrul Jocurilor olimpice de la Tokyo. Deși Anastasia a cedat cu scorul de 6-3 în faţa bulgăroaicei Evelina Nikolova şi a nu a reușit să lupte pentru prima sa medalie la olimpiadă, totuși rezultatul sportivei din R.Moldova este unul istoric.

Sportiva noastră a eliminat din concurs una dintre favoritele medalie de aur și sa calificat în sferturile de finală la categoria de 57 kg. Eleva lui Tudor Cîrlan a reușit să facă instrucție cu nigerianca Odunayo Adekuoroye, căreia nu-i venea să creadă că a fost eliminată de Anastasia.

Astfel, luptătoarea Anastasia Nichita a obținut o victorie istorică în această dimineață la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
0 locuitori

Suhaia Rîbnița este un sat din cadrul comunei Cobasna din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Rîbnița și la 126 km de Chișinău. În prezent este o localitate depopulată. Satul Suhaia Rîbnița a fost înființat în secolul XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.