29 septembrie 2021, 17:00 Sport views 2725
Moldovenii sînt gata să învingă pe oricine pentru țara lor. Declarație
29 septembrie 2021, 17:00 Sport views 2725

Moldovenii sînt gata să învingă pe oricine pentru țara lor. Declarație

Campionul olimpic de patru ori la biatlon, Alexandr Tihonov, a reacționat la cictoria echipei Sheriff împotriva Real Madrid (2:1) în meciul Ligii Campionilor.

"Victoria moldovenilor este un răspuns fotbalului rusesc,- a declarat Tikhonov pentru СЭ. — Nu-i critic, doar dau fapte. Moldova este ca regiunea Smolensk fără economie, fără infrastructură, dar moldovenii sînt gata să bată pe oricine pentru țara lor. Asta ne lipsește nouă astăzi. În Rusia astăzi nu există nici o ideologie. Iată l-am criticat pe Dzyuba, iar Orlov a scris că Tihonov este populist, iar Dzyuba este grozav și și-a amintit de un oarecare dosar penal de-al mei. Lui Guberniev și Orlov nu-i pasă dacă va juca Rusia cu imn, dacă va cîștiga Zenit sau Krasnodar. Noi nu avem conceptul de prestigiu al țării. Sportul celor mai înalte realizări este fața statului".

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Sheriff , fotbal , victorie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1673
Populația:
1619 locuitori

Corbu este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Corbu este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Dondușeni și la 233 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1619 oameni. Satul Corbu a fost menționat documentar în anul 1673.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.