11 ianuarie 2022, 17:45 Sport views 2555
Radu Albot, în turul doi al calificărilor pentru Australian Open
11 ianuarie 2022, 17:45 Sport views 2555

Radu Albot, în turul doi al calificărilor pentru Australian Open

Săptămîna a început bine pentru Radu Albot. Moldoveanul a luat startul cu brio la calificările pentru Australian Open. În primul său meci, Radu a avut nevoie de două seturi pentru a trece de Filippo Baldi (371 ATP), transmite Noi.md cu referire la AGORA.

Deși a fost condus în primul set de mai multe ori, Albot a reușit să revină de fiecare dată. În final, s-a impus în tie-break, 7-6(6). În al doilea set, pe teren se crease impresia că ar fi un singur jucător. Moldoveanul s-a impus cu 6-2 și îl așteaptă în semifinalele calificărilor pe japonezul Yosuke Watanuki (263 ATP). Cei doi s-au mai intîlnit o singură dată, iar cîștig de cauză a avut atunci japonezul. Watanuki s-a impus în trei seturi (5-7, 6-2, 6-0).

Amintim că cea mai bună performanță a lui Radu Albot la Australian Open a fost calificarea în turul trei pe tabloul principal.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Radu Albot , tenis

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1607
Populația:
7138 locuitori

Criuleni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Criuleni. Amplasat într-o regiune de coline şi şes, pe malul drept al rîului Nistru, oraşul Criuleni este situat la o distanţă de 45 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 7138 de locuitori. Prima atestare documentară a localităţii datează din anul 1607, cînd este cumpărată de Nicoară Donici cu 100 zloţi tătăreşti.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.