02 august 2022, 12:00 Sport views 2074
Sheriff începe turul 3 preliminar al Ligii Campionilor
02 august 2022, 12:00 Sport views 2074

Sheriff începe turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

În această seară, clubul de fotbal Sheriff Tiraspol va debuta în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor și va găzdui la Chișinău echipa cehă Victoria Pilsen.

Potrivit presei transnistrene, în ajunul meciului, la o conferință de presă, antrenorul principal al FC Sheriff, specialistul croat Stepan Thomas a spus că adversarul este o echipă agresivă, pe care jucătorii săi ar trebui s-o ia foarte în serios și cu siguranță trebuie s-o învingă la Chișinău.

"Am urmărit cele două meciuri pe care le-au cîștigat împotriva lui HJK. Am marcat multe goluri, aceasta este o echipă bună, cu experiență. Există jucători care au 30-32 de ani, sînt experimentați. Există un jucător bun acolo, Yan Sikora, care își organizează jocul. El trebuie suprimat pentru a nu organiza atacuri. Există și un atacant înalt și experimentat, Tomas Horyi, și este periculos la standarde", a motivat Stepan Thomas în discuția cu jurnaliștii.

Avînd în vedere punctele forte ale adversarului, Thomas a explicat cît de important este să cîștigi meciul acasă. Dacă nu înscrieți acasă, va fi și mai greu în deplasare.

"Mîine este important să înscrie un gol și să cîștige, de altfel peste o săptămînă le va fi greu pe terenul lor. Toți sportivii sînt sănătoși, fără traume. Jucătorii mei s-au pregătit bine. Simt că jucătorii care nu au jucat cu Zimbru s-au odihnit și, de asemenea, sînt gata. Cred că mîine vom cîștiga ", a spus Stepan Thomas.


La final, antrenorul croat a mulțumit fanilor pentru sprijinul acordat la meciurile de acasă și i-a îndemnat să vină marți pe stadion.

Meciul Sheriff - Victoria Pilsen va avea loc pe Arena Zimbru din Chișinău. Începutul la ora 20:00.

 

Sursa: http

Cuvinte cheie:

Sheriff , Liga Campionilor

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
345 locuitori

Rassvet este un sat din cadrul oraşului Bucovăţ, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Strășeni și la 41 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 345 de locuitori. Satul Rassvet a fost întemeiat în anul 1907.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.