26 august 2022, 16:15 Sport views 1719
Renumitul fotbalist Cristiano Ronaldo vine în Moldova
26 august 2022, 16:15 Sport views 1719

Renumitul fotbalist Cristiano Ronaldo vine în Moldova

Cristiano Ronaldo vine la Chişinău! Campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol, şi-a aflat adversarele din grupele Ligii Europa, transmite publika.

 Astfel, în urma tragerii la sorţi ce a avut la loc la Istanbul, în Turcia, "viespile" au fost repartizate în grupa E, una care se anunţă a fi de foc. Din ea mai fac parte Manchester United, grupare la care este legitimat starul portughez, Real Sociedad, dar şi echipa cipriotă Omonia Nicosia.

Pe lîngă Ronaldo, în capitala Moldovei, pe stadionul Zimbru, ar putea evolua vedete precum Casemiro, Bruno Fernandes sau David De Gea.


Prima etapă din faza grupelor Ligii Europei este programată în data de 8 septembrie.

Sheriff a jucat de patru ori în grupele Ligii Europei iar în stagiunea trecută s-a calificat în premieră în primăvara europeană, după un parcurs de senzație în Liga Campionilor.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Cristiano Ronaldo , fotbal , Sheriff , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
sec. XVII
Populația:
15281 locuitori

Hînceşti este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Hînceşti. Amplasat în sud-vestul republicii, în lunca rîului Cogîlnic, este situat la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 15281 de locuitori. Primele menţiuni documentare a localităţii datează din secolul XVII, denumirea venind de la vechiul neam de razeşi din Lăpuşna, Hînceştii.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.