28 august 2022, 13:30 Sport views 1353
Serghei Tarnovschi, două medalii de aur la Supercupa Mondială de la Oklahoma
28 august 2022, 13:30 Sport views 1353

Serghei Tarnovschi, două medalii de aur la Supercupa Mondială de la Oklahoma

Campionul mondial și vicecampionul european Serghei Tarnovschi a câștigat cursa de 350 de metri de la Supercupa Mondială la canoe sprint, unde s-au reunit cei mai buni canoiști ai lumii.

El a fost urmat de campionul european, cehul Martin Fuksa și campionul mondial, românul Cătălin Chirilă. Fratele său, Oleg Tarnovschi a ocupat locul 7.
La ștafetă 1500 de metri pe primul loc s-a clasat duetul Serghei Tarnovschi – Maria Mailliard (Chile), iar medalia de argint a fost cucerită de cuplul Oleg Tarnovschi – Ludmila Luzan (Ucraina).

Amintim că canoistul Serghei Tarnovschi a cucerit medalia de aur în cadrul Campionatului Mondial la canoe pe distanța de 5000 de metri. Evenimentul s-a desfășurat în orașul Halifax din Canada, la începutul lunii august.

 

Sursa: olympic.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Populația:
425 locuitori
Prima atestare:

Rusca este un sat din cadrul comunei Lăpușna, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Hîncești și la 46 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 425 de oameni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.