24 octombrie 2022, 18:00 Sport views 1655
Luptătorii Vasile Diacon și Ivan Inchizli au cucerit bronzul la Mondialul U23
24 octombrie 2022, 18:00 Sport views 1655

Luptătorii Vasile Diacon și Ivan Inchizli au cucerit bronzul la Mondialul U23

Luptătorii Vasile Diacon și Ivan Inchizli au cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial Under 23 din Spania.

După victoriile cu kazahul Yerkhan Bexultanov și romînul Krisztian Biro, el a fost învins la limită în semifinale de azerul Khadzhimurad Gadzhiyev. În meciul pentru medalia de bronz a categoriei de greutate 74 kg Vasile Diacon a dispus cu 7-3 de armeanul Hrayr Alikhanyan.

La rîndul său, Ivan Inchizli a obținut de asemenea două victorii clare pînă a ajunge în penultimul act. El a trecut de armeanul Knyaz Iboyan și polonezul Marek Sadowski, fiind învins apoi de americanul Trent Hidlay. În meciul pentru medalia de bronz a categoriei 86 kg Ivan Inchizli a dispus de kazahul Maksat Satybaldy.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Luptă , medalie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1781
Populația:
1297 locuitori

Mocra este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Din componenţa comunei fac parte localităţile Şevcenco, Basarabca, Zaporojeţ și Mocra. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 100 km de Chișinău. Populaţia satului Mocra alcătuia 1297 de oameni în anul 2011. Satul Mocra a fost menționat documentar în anul 1781.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.