26 octombrie 2022, 13:30 Sport views 1425
Vladislav Grădinari, cîștigătorul Campionatului național la snooker
26 octombrie 2022, 13:30 Sport views 1425

Vladislav Grădinari, cîștigătorul Campionatului național la snooker

La finalul săptămînii trecute a avut loc a 10-a ediție a campionatului național la snooker care s-a desfășurat în "Snooker Club" din capitală. Vedeta competiției a fost tînărul Vladislav Grădinari, care ne reprezintă țara la competițiile internaționale și care este stabilit cu familia în orașul britanic Leeds. De altfel, Vladislav a cîștigat turneul la care au participat 24 de jucători.

Pe parcursul mai multor zile în capitală a avut loc o nouă ediție a Campionatului Național la snooker. Cei mai buni jucători, iubitori ai sportului cu tacul au încercat să-și etaleze cele mai bune lovituri la masă.

Printre cei 24 de participanți s-a numărat și talentatul Vladislav Grădinari, care practică cu succes snookerul de mai mulți ani și pînă în prezent a avut ocazia să se dueleze în meciuri demonstrative cu jucători profesioniști ca Shaun Murphy sau Mark Williams. Tînărul moldovean a demonstrat și la campionatul intern lovituri superbe, scrie Noi.md cu referire la tv8.md.

Trebuie de menționat că Vladislav Grădinari a pierdut un singur frame de-a lungul turneului, iar în marea finală s-a duelat cu fostul antrenor, Ilia Chisleacov, pe care l-a învins cu un sec 4-0.

Cîștigătorul, extrem de modest, a lăudat organizarea competiției și consideră că snooker-ul este un sport care se devoltă cu succes în țara noastră.

La Campionatul Național de snooker, cel mai mare break a fost realizat de Vladislav Grădinari, 76 de puncte, iar cîștigătorii au primit medalii, dar și premii bănești.

În anul 2023, Federația de profil de la noi din țară intenționează să organizeze cît mai multe competiții pentru promovarea cît mai amplă a snookerului.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

sport , Campionat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1777
Populația:
476 locuitori

Frumuşica este un sat din cadrul comunei Călugăr, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Fălești și la 134 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 476 de oameni. Satul Frumuşica a fost menționat documentar în anul 1777.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.