31 octombrie 2022, 16:30 Sport views 1191
La Chișinău a avut loc o seară frumoasă de box profesionist
31 octombrie 2022, 16:30 Sport views 1191

La Chișinău a avut loc o seară frumoasă de box profesionist

În seara zilei de duminică, 30 octombrie, la Chișinău a avut loc o seară de box profesionist în sala aglomerată ”Draft Arena”, organizată de compania de promovare WISE BOXING MANAGEMENT și Federația de Box din Republica Moldova, transmite noi.md.

Programul serii a constat în două lupte conform regulilor boxului Olimpic și șapte lupte profesionale în 4 runde. Au existat emoții, drive, victorii în lupte grele pe puncte, knockdown-uri, sîngerări, nasuri sparte și victorii prin knockdown-uri tehnice.

Cîștigătorii au devenit Alexandr Polinchevici (Super Featherweight), Rostislav Alekseev (Super Lightweight), Anatolie Gavriliuc (Light Heavyweight), Ghennadie Gîtlan (Super Lightweight), Alexandru Coțofană (Super Welterweight), Andrei Sînjura (Middleweight) și Vadim Misac (Super Welterwight).
În decembrie, pentru adevărații amatori și cunoscători ai boxului sînt planificate două seri de box profesionist.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

box , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1699
Populația:
5465 locuitori

Lipcani este un oraş în raionul Briceni, Republica Moldova. Oraşul Lipcani este cea mai nordică localitate urbană din Moldova. Amplasat la frontiera de nord-vest a Moldovei cu România şi Ucraina, pe malul stîng al rîului Prut, oraşul Lipcani este situat la o distanţă de 252 km de Chișinău.  Denumirea localităţii vine de la tătarii lipcani care au fost strămutaţi în 1699 din Cameniţa, populînd localitatea. 

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.