19 ianuarie 2024, 12:30 Sănătate views 16688
Reteta sucului de legume anti-cancer care trebuie baut pe stomacul gol. Cum se prepara?
Foto: incomemagazine.ro
19 ianuarie 2024, 12:30 Sănătate views 16688

Reteta sucului de legume anti-cancer care trebuie baut pe stomacul gol. Cum se prepara?

Cancerul este o boala care ataca diferite parti ale corpului, insa acesta poate fi prevenit prin utilizarea acestui suc miraculos de legume.

Cel mai important lucru pentru o persoana sanatoasa este un sistem imunitar puternic. Atunci cand sistemul imunitar este puternic, el poate lupta cu daunatorii, inclusiv cu cancerul. Deci, faceti aceasta reteta:

Suc de legume impotriva cancerului

Ingrediente
-300 g sfecla
-100 g morcovi
-100 g capete de telina
-30 g ridiche neagra
-1 cartof nu mai mare decat un ou de gaina (daca suferiti de cancer la stomac trebuie sa utilizati cartof crud, iar daca aveti un alt tip de cancer, puteti inlocui cartoful cu un decoct de coaja de cartofi – 250 ml)

Mod de preparare:
Faceti din toate legumele crude un suc proaspat cu ajutorul unui storcator. Apoi, trebuie sa il filtrati printr-un filtru extrem de fin sau mai multe straturi de tifon. Acest suc ucide celulele tumorale. Beti sucul pe stomacul gol de mai multe ori pe zi.

Sursa: incomemagazine.ro

Cuvinte cheie:

sanatate , reteta , cancer , fructe si legume , suc

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
2089 locuitori

Oniţcani este un sat şi comună din raionul Criuleni. Oniţcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Criuleni și la 12 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2089 de oameni. Satul Oniţcani a fost menționat documentar în anul 1604.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.